Pokreće Blogger.

Avon Perfectly matte ruževi


O ovim ruževima bruji cijela blogosfera, ali znate kako se kaže - za dobrim konjem prašina se diže, ili u ovom slučaju, ruževima. :)
Ovo će biti vrlo kratak post jer ste vjerujem pročitali već mnoštvo recenzija, ali vam želim pokazati swatcheve jer ih ja volim vidjeti na različitim tipovima tena/boje kose/očiju.

Ambalaža Avon Perfectly matte ruževa je mat, kao i finiš ovih ruževa, a na dodir je onako gumenasta. Iako se takva guma brzo prlja, nije ju problem očistiti vlažnom maramicom i ne predstavlja mi neki problem.


Ne bih rekla da su ovi ruževi mat, prije semi mat, ali to je ono što volim kod njih. Nisu suhi i lako se nanose, a nemate osjećaj da su vam se usne pretvorile u brus papir. Traju nekoliko sati, između 4 i 5 (ovisno o nijansi), ali ćete ih nakon jela morati popraviti. Sviđa mi se što me ni nakon dužeg nošenja ne smetaju na usnama jer obični mat ruževi znaju skupiti usne i postati neugodni, a i vrlo neugledni.  Ne uvlače se u borice usana. Pigmentacija je vrlo dobra i nećete imati problema s dobivanjem nijanse kakva je i u bulletu.


Nijanse koje imam su Adoring Love, Red Supreme, Splendidly Fuchsia i Berry Blast.

Berry Blast je moj apsolutni favorit kojeg nosim stalno kako bih ga maksimalno iskoristila ove zime. Tamnija berry nijansa s primjesama crvene, ružičaste i ljubičaste, vrlo neobična i lijepa boja.


Red Supreme je hladna, klasična crvena s plavim podtonom koji vizualno čini zube bjelijima. Staple ruž svake žene.


 Adoring Love je zagasita ružičasta koja je idealna za proljeće. Nisam sigurna koliko dobro (odnosno loše :D) mi stoji, ali čekam proljeće da vidim kako će se uklapati u moju rutinu i stil.


Splendidly Fuchsia je vrlo slična nijansa, ali znatno jačeg intenziteta. Boja vrišti ljeto. Meni definitivno na ovu put i boju kose ne stoji, ali ovakve nijanse su uvijek bolje ljeti kada malo potamnim. Ako imate platinasto plavu kosu, mislim da bi vam odlično pristajao ovaj ruž.



Za cijenu od 25 kuna zaista nemam nikakvih zamjerki, a neovisno o cijeni su mi ovo jedni od dražih ruževa.

Jeste li i vi isprobale Perfectly Matte ruževe? Koja vam je omiljena nijansa? :)

*PR proizvodi

Broj komentara: 10

  1. Nisam ih još isprobala, ali sada kada vidim kako dobro izgledaju Splendidly Fuchsia i Adoring Love, moram pod hitno :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Imam Splendidly Fuchsia I Vibrant Melon.
    Odlični su i svakako ću si naručiti još koji.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ova crvenkasta nijansa mi izgleda prekrasno :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Pozdrav. Kako možemo naručiti testere iz Avona..hvala..:)

    OdgovoriIzbriši