Pokreće Blogger.

[RECENZIJA] Aura longlasting lipliner 57, 58, 60, 61


Netom prije putovanja u Niš stigao mi je Aurin paketić u kojem su bile ove predivne olovke. Ne možete zamisliti moju sreću kada sam vidjela da su među njima tamne nijanse kakve je jako teško naći na policama drogerija, a još teže u obliku olovki. Kako su mi se svidjele i kako izgledaju na meni, saznajte u nastavku.

Olovke su klasične drvene s crnim plastičnim čepom. Lako se šilje i meni nisu pucale. Dosta su mekane i klize po usnama pa ih bez problema možete koristiti na cijelim usnama umjesto ruža, ali nemojte ispod njih zaboraviti nanijeti balzam za usne. Završetak na usnama im je polumat koji prelazi u potpuni mat nakon nekog vremena.
Tamnije nijanse će kao i uvijek naglasiti nepravilnosti na usnama pa napravite peeling prije njihovog korištenja. Trajnost im je zavidna, izdržat će i piće i neko nemasno jelo prije no što se počnu skidati s unutarnjeg dijela usana.



Nijansa 57 je klasična ružičasta nijansa.


Nijansa 58 je tamna crvena nijansa, odlična za jesenske kombinacije.


Nijansa 61 je jarka ljubičasta (slaže se s nijansom 616 out of box tekućih mat ruževa) i privući će dosta pogleda.


Nijansa 60 je tamna ljubičasta s primjesama crvene, meni najljepša jer do sada nisam imala prilike imati ovakvu olovku/ruž u svojoj kolekciji.


Mogu čiste savjesti svima preporučiti Aurine olovke za usne jer nude pregršt nijansi koje su nam nedostajale na našem tržištu, a uz to su cjenovno prihvatljive za nas štediše.

Jeste li isprobale ove olovke za usne? Koje su vaše najdraže olovke za usne? Nosite li ih kao ruž za usne? :)

PS.: Prijavila sam se za Place Of Creators natječaj (platforma preko koje bih mogla dobiti više mogućnosti zanimljivih suradnji, od kojih bi svi mi imali koristi :D) i puno bi mi značilo kada biste glasali za mene klikom na link (samo stisnete zvjezdicu kraj riječi glasaj). :) Hvala vam!

http://pofc.tv/video/sto-je-u-mojoj-torbi/


*Pr proizvodi

4 komentara

  1. Sve 4 su mi predivne.. Imam već mislim da jednu nijansu od Aure olovke i sviđa mi se tekstura istih..definitivno ću prvom prilikom pogledati za ove nijanse. Super

    OdgovoriIzbriši
  2. Nijansa 60 mi je mrvicu pretamna. ostale su wow
    Nazalost, nemam olovke od Aure. Nemam Kozmo u blizini. Grozno.
    Ali koristim Essence olovke i vrh su mi. Bas su dobre. I look by bipa. Ok su.
    Ne nosim ih samostalno. Tj dosad nisam ali ne znaci da necu.

    OdgovoriIzbriši
  3. Čini mi se da apsolutno svaka boja istakne tvoje oči :D Baš su divne. A i olovke :) Za sada imam samo nude nijansu, 49 čini mi se.

    OdgovoriIzbriši
  4. Predivne olovke i predivne slikice :) Sve nijanse su mi odlične, ali 61 je moj favorit! Inače su mi omiljene olovke od Essenca (predvidivo jel) i ponekada ih nosim samostalno.
    ps. dobila si glasić :)
    Iva

    OdgovoriIzbriši