Pokreće Blogger.

SUMMER MUST HAVES


Pitala sam vas želite li kratke postove u kojima bi fotografije imale glavnu riječ i rekli ste: da! Zato vam danas donosim prvi takav post u kojem ću vam spomenuti stvari bez kojih ovo ljeto ne mogu i ne želim.


1. Golden Rose tekući ruž u nijansi 04
Iako se inače šminkam minimalistički, ljeti do dobije novu dimenziju. Želim što manje proizvoda na licu, a opet na neki način izgledati sređeno. Rješavam to ruževima u jarkim bojama, a ove godine mi je favorit definitivno ovaj intenzivni koraljni Golden Rose tekući ruž. Boja vrišti ljeto i ističe preplanulu put, ali i na duhovima poput mene izgleda divno. Plus je što je izuzetno dobre trajnosti pa ga ne moram popravljati.



2. TheBalm The Manizer Sisters
Druga stvar koju koristim kada se šminkam je ova paleta u kojoj se nalazi jedan od mojih najdražih highlightera ikad - Mary-Lou, ali i Cindy-Lou koji koristim kao rumenilo te Betty-Lou koji koristim kao bronzer za tijelo i sjenilo ako mi ga se da stavljati. Multifunkcionalna paleta je savršena za putovanja jer sve imate na jednom mjestu, a ljeti shimmera i sjaja nikad dosta.




3. Uriage termalna voda*
Priznajem da mi nije bio jasan hype oko termalnih voda i nije mi bilo jasno zašto bi netko dao toliko novaca za vodu u spreju. Tako je bilo sve dok jednoga dana nisam došla izmorena od vrućine, šminka se polako počela raspadati na licu, a morala sam se brzo spremiti i krenuti dalje. Popravila sam korektor i stavila puder u kamenu, a nakon toga pošpricala lice ovom termalnom vodom. Odjednom je sve sjelo na svoje mjesto, stopilo se i izgledalo odlično. Ne moram ni spominjati koliko je bilo osvježavajuće. Obećavam da više nikada neću reći nešto loše o termalnim vodama. One su alfa i omega za ljeto!


4. Armani Sky di Gioia*
Kao i šminka, parfem mora biti minimalan, a opet osvježavajući. Tu u igru ulazi novi Armani Sky di Gioia prožet voćnim notama kruške i ličija te cvjetnim notama ruže i božura. Mirisna vodica koja odmah popravlja raspoloženje.


Dijelimo li neke ljetne must have proizvode? Sviđaju li vam se kratki postovi i želite li da ih bude češće? :)

2 komentara