Pokreće Blogger.

New in #5


Pišem vam na ugodnih 35 stupnjeva čime vam želim dati do znanja da vas jako volim jer na vrućinama ne funkcioniram, a ipak sam smogla snage da natipkam post. Šalim se, naravno da mi nije problem pisati post kada vam želim pokazati novitete koji su se prikupili u zadnje vrijeme. :D

Namjerno sam odabrala "lakši" post kako se ne biste otopili čitajući neku iscrpnu recenziju, nego se možete opustiti uz slike i nešto malo teksta. :D

Za početak, malo dekorative.
Kozmo ima vikend akciju na kozmetiku i nisam mogla odoljeti (naravno) pa sam se vratila doma s Essence liplinerom u nijansi 12 wish me a rose i Catrice Ultimate Colour ružem u nijansi 370 In A Rosegarden. Kao što vidite, ne odustajem od nude nijansi. :P Sigurno ću pisati recenzije ovih proizvoda pa mi javite koji vas više zanima.
Na još jednoj od prethodnih akcija na kozmetiku sam ugrabila Catrice Defining Blush u nijansi 020 Rose Royce, a nijansu Apropos Apricot dobila sam uz Cosmopolitan. Zaluđena sam ovim rumenilima i moram ih skupiti sve (ko pokemone! :D). Tada sam kupila i nahvaljeni Bourjois Healthy mix korektor u nijansi 51 eclat clair.


Dobila sam na poklon dva predivna Avon Colortrend laka za nokte u nijansama Juicy i Pout koje jedva čekam isprobati jer dosad nisam imala nijedan lak iz te linije.


Na moje veselje i iznenađenje javio mi se Avon nakon što su pročitali recenziju Hydration gel kreme i odlučili mi poslati i Balance gel kremu i dnevnu kremu*. No, bili su tako dobri da su mi poslali još neke proizvode kojima su me jako razveselili. Tu su se našli lakovi za nokte iz Magic effects linije - Mineral Crush u nijansi Pearl* i Matte u nijansi Black*, pjena za pranje lica za normalnu do mješovitu kožu iz Nutra effects linije* i tonik iz iste linije namijenjen mješovitoj i masnoj koži* koji sam stavila sa strane u vrečicu gdje skupljam stvari za nadolazeći giveaway.
Ako želite što prije giveaway, lajkajte moju Facebook stranicu. :D




Šećer na kraju su Nike Air Max Thea tenisice koje gledam otkad su stigle u Hrvatsku, a zbog ludih popusta u Shoosteru uspjela sam ih uloviti snižene s 899kn na 480kn. Presretna sam i ne mogu vjerovati da ih konačno imam. Boje su jarke i upadljive, pravo osvježenje nakon bezbrojnih neutralnih tenisica. :D


To bi bilo to od ovog new in-a. Nakupilo se tu dosta stvari i jedva čekam sve isprobati. Ako želite čuti više o nekom proizvodu, vičite! :D

Sviđaju li vam se moji noviteti? Jeste li isprobali koji od njih? :D

*PR proizvodi

Broj komentara: 14

  1. tenisice su odlične :D a Colortrend lakovi su totalno moji tipovi nijansi :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Aww, i mi tebe volimo :D I ja sam htjela to rumenilo uz Cosmo, ali čik pogodi! Nisam ga uspjela naći, tj. časopisi i celofan su uredno ostali na polici, ali bez njega. Lakovi su divni, baš lijepo od Avona, čini mi se da baš imaju dobru suradnju s blogerima :) Znaš da sam nakon onog tvog posta uzela kremicu ;)
    Taj Bourjois korektor mi je uz Catrice kamuflažu najbolji koji sam ikad imala, a isprobala sam ih jako puno jer su mi must have.
    Super da si ulovila tenisice, jeeej! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajoooj, baš mi je žao :/ kod nas je u skoro svim dućanima bilo još rumenila pa nisam imala problema s pronalaženjem. Da, Avon je zaista divan i pokazuje da cijeni nas blogerice :D. Nadam se da će ti se kremica odgovarati kao i meni :)
      Meni je okej zasad ovaj Bourjois korektor iako sam na početku bila uvjerena da mi uzrokuje prištiće, da bi se na kraju ispostavilo da je bilo do Biobazinog fluida haha. Ali ipak, moj favorit je Maybelline Fit me i njega sljedećeg kupujem ponovo (ali ovaj put u mojoj nijansi :D :P).
      Hihi da, prehepi sam! :D

      Izbriši
  3. Wish me a rose je predivna nude nijansa koja pristaje na većinu ruževa...a tenisice su san snova...gledam i ja jedne slične u Deichmannu samo tirkizne :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da je ona bila i razlog što sam uzela opet nude ruž jer mislim da bi se ovaj Catriceov i ta olovka odlično slagali, jedva čekam vidjeti :) drago mi je što ti se sviđaju, ja sam zaluđena takvim tenisicima u zadnje vrijeme :D

      Izbriši
  4. awesome products, I put attention for these amazing nail polishes- they are incredibly pretty :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. They really are pretty, I can't wait to try them out! :D

      Izbriši
  5. Catrice rumenila obožavam, a Avon lakovi su predivni, želiiim ih :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj jesu baš su divni, već slažem neke kombinacije u glavi :)

      Izbriši
  6. Nike tenisice su genijalnee :D predivne, dugo sam ih motrila, ali sam fulala sniženje očito xD baš si dobrih stvari nabavila, s HM korektorom ne možeš pogriješiti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da su još uvijek 30% snižene, s tim da sam ja na to još imala 20% zbog vikend akcije na Nike :D meni se jako sviđaju i strašno su udobne :D pozitivno me iznenadilo kod HM korektora što je zapravo mat finiša, nije kremast kako sam si ga ja zamišljala :)

      Izbriši
  7. Divni lakovi :) Hehehe i ja sam kupila prije nekih mjesec dana te iste tenisice i obožavam ih :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jelda da su preudobne i lagane? :D Kao da hodam po ružičastim oblacima :D

      Izbriši