Pokreće Blogger.

New in #6 - Summer haul Part II


Nakon što ste u petak čitale što sam od odjeće kupila (klik), danas su na redu modni dodaci i kozmetika.

Počet ću s dijelom kupljenim u Hrvatskoj, a to su ova prekrasna dva Catrice rumenila koja sam u Mulleru kupila za 15 kuna i Sleek Storm paleta s Pink Pande.



U Grazu sam posjetila popularni Tk Maxx i uspjela sam naći OPI Are we there yet? snižen na 5 eura (ovdje su 100 kuna) i Ecotools Airbrush concealer brush za 4 eura. Kist je jako mekan i jedva ga čekam isprobati! :D
Tamo sam u Mulleru našla i popularne Victoria's Secret sprejeve za tijelo, a sebi sam kupila Amber Romance (cijena je oko 13 eura). Kupila sam i Maybelline Fit me korektor (6 eura) jer mislim da kod nas nažalost više nije dostupan. :( Zašto kod nas ukidaju uvijek najbolje stvari?!



Opustošila sam Primark i povećala kolekciju svoga nakita (kojeg imam stvarno jako malo). Dvije manje ogrlice su bile po 2 eura, ova s trokutima 4, a ova raskošnija 6 eura. Mislim da su cijene zaista minimalne za ovakve ogrlice jer se kod nas teško nalaze ispod 100 kuna, a da ne govorim o Zari u kojoj dođu oko 200-300. Ova sa cirkonima mi je divnaaa! :))
Prstenje sam kupila kako bih imala zanimljivije slike manikura, a uskoro ćete ih imati priliku vidjeti u akciji. :D




 

Naočale sam u Primarku platila 2.50 eura, a torbu 13. Moram priznati da Primark ima divan izbor torbi i žao mi je što nisam uzela još koju. Ova mi je odlična za svaki dan po ljeti. :)



I šećer na kraju... Nikon D5200. Dugo sam htjela DSLR fotić, dugo sam štedila (malo mi se i posrećilo) i sada je konačno moj. Uživam slikajući i polako otkrivam njegove tajne. :D Cijena ovog kita s 18-55 mm VR objektivom je 470 eura, što je oko 1000 kuna jeftinije, nego u Hrvatskoj.


Što vam se najviše svidjelo? Volite li nakit? Gdje čuvate statement ogrlice? :)

Broj komentara: 6

  1. jako mi se sviđa tvoj ukus za nakit,,, prelijepe ogrlice <3 torba je isto jako lijepa :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti ♡ kronicno mi nedostaje nakita u kolekciji pa sam zato malo vise uzela :))

      Izbriši
  2. Super što si nabavila fotić :D Stvarno preporodi haha. Ogrlice su divne, a najviše mi se sviđa torba :) Victoria's Secret sprejeve bih htjela probati, ali fakat mi se ne daje toliko love xD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Istina, punoo je lakse fotkati i sve lijepo ispada haha :D torbu je mama birala, dijelimo :)) napisat cu recenziju o spreju pa vidi jel' se isplati :D ja ga koristim umjesto parfema pa mi je 100 kn zapravo okej, u usporedbi s 400-500 za parfeme :D fruttini ima odlicne sprejeve, oni su oko 30kn :D miris traje dugoo :) samo nisam nove isprobala.

      Izbriši