Pokreće Blogger.

Recenzija - Catrice Ultimate Colour 370 In A Rosegarden

Danas vam tipkam o Catrice ružu za usne o kojem sam čula samo riječi hvale.


Opet nude nijansa. Ah, već me znate. :D
To su boje koje nosim svaki dan tako da ih moram imati više (tak' da u svakoj torbi bude po jedan ruž :P). I uglavnom, zato sam se odlučila za In A Rosegarden.


Ambalaža je jednostavna, crna, plastična s metalnim dijelovima. Ono što je neobično je to što je dosta teška u odnosu na druge ruževe koje imam. Lijepo leži u ruci i pri zatvaranju čujete klik.


Ruž ima miris po bombonima koji je jako ugodan i skidam Catrice kapu za to jer u zadnje vrijeme stalno nalijećem na užasno čudne mirise u kozmetici.
Lako se nanosi na usne, ali ističe nepravilnosti pa je potrebno prije nanošenja dobro pripremiti usne. Tekstura je izrazito kremasta zbog čega bi se mogao mrvicu razlijevati van usana te preporučam korištenje olovke ispod (npr Essence Wish me a rose).
Traje oko 3-4 sata na usnama što je u redu, budući da se radi o ružičastoj nude nijansi i kremastoj teksturi. Nije mi isušio usne jer je dosta hidratantan.


Sadrži sitne šljokice koje se ne ističu na usnama, već povećavaju sjajni završetak ruža, ali se osjete na usnama. Dosta je pigmentiran, iako se na slikama možda ne čini tako (razlog je taj što su moje usne prirodno slične boje :D).
Nijansa je ružičasta s primjesama breskve, odlična za ljeto i proljeće. Takve su mi najdraže. :D




Cijena ruža je oko 34 kune, a često se može naći na popustu (npr u Kozmu kada imaju popust na svu dekorativu). Količinu od 3.8 grama trebate iskoristiti u roku od 36 mjeseci.
Mislim da je omjer cijene i kvalitete dobar i preporučam vam ga ukoliko volite ovakve nijanse i sjajni završetak na svojim usnama.

Jeste li se već susrele s Catrice ruževima? Koju mi nijansu preporučate? :)

Broj komentara: 10

  1. Nijasna mi se jako sviđa no mislim da ću ga preskočiti jer imam stvarno dosta ruževa slične nijanse :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Ok. Trebam ovaj ruž u svom životu. Još si uvijek tražim savršeni njudač. A ovu Catrice ambalažu obožavam. Baš je jednostavna, a lijepa. <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svi smo u beskrajnoj potrazi za savrsenim nude ruzem.:)) A ambalaza je zaista divna!

      Izbriši
  3. Imam čak dva komada onda znaš koliko ga volim mada tebi ljepše stoji.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vjerujem da ga onda jako voliš jer ja imam samo jednu kozmetičku stvar u duplikatu - najdraži bazni lak :D i hvala ti, ali ne vjerujem da mi bolje stoji :P

      Izbriši
  4. Izvrsno ti stoji, baš je odličan! Volim takve nijanse :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zahvaljujem :D primjetila sam da obje volimo roze nijanse :))

      Izbriši
  5. Nakon procitanog, definitivno kupujem. Bas sam u potrazi za desetim nude ruzem. :-D Hvala ti! :-)

    OdgovoriIzbriši