Pokreće Blogger.

Recenzija - Laino Smooth cream lotion


Ako ste trenutno u kontinentalnoj Hrvatskoj, sigurna sam da skačete pod tuš i više puta na dan. Bar je meni tako po ovim vrućinama. Zbog silnog tuširanja, moja koža postane suha i treba joj dodatna njega. Tada kreće potraga za pravim losionom - beskrajna potraga, ili?

Otkad znam za sebe isprobavam razne losione za tijelo. Ne sjećam se da sam ijedan kupila ponovo jer mi nijedan nije bio dovoljno dobar da bih prestala s potragom. Upravo zato sam bila jako sretna kada me kontaktirao Laino i pitao što bih htjela probati. Nakon pomnog pretraživanja njihovog asortimana odluka je pala na ovaj losion (i još jedno ulje o kojem ćete uskoro čuti više) jer sam mislila da bi mogao odgovarati mojoj koži.

Moja koža je suha i osjetljiva, a ponekad se peruta jer joj nijedan proizvod nije dovoljno hranjiv. Ovaj losion s karite maslacem* namijenjen je upravo takvoj koži. Karite maslac i Aloe vera - moja omiljena dva sastojka u njezi kože. Karite maslac služi za njegu i dubinsku hidrataciju kože, a Aloe vera za umirivanje osjetljive kože.


Miris ove mazalice je blag i umirujuć, mislim da osjetljivim nosevima neće smetati. :D Zadržava se neko vrijeme na koži, ali nipošto ne guši. Meni je jako važno da ljeti koristim proizvode laganih mirisa jer mi zna doći zlo od onih gurmanskih mirisa. Vrućine čine svoje.
Tekstura losiona jest ono što je mene oduševilo - nešto lagano, prozračno, poput tučenog vrhnja. Nisu vam potrebne velike količine kako bi namazali cijelo tijelo jer je losion prekrasne mazivosti (je li ovo uopće riječ?). Nemojte me krivo shvatiti, on nije nimalo rijedak, već je optimalne gustoće za lagano nanošenje.
Upija se u trenu i ne ostavlja mastan sloj na koži, a opet osjećate kako vam je koža nahranjena. Moja koža je od ovog losiona postala mekša, zaglađenija i hidrirana, a to je ono što tražim od dobrog losiona za tijelo.


Dolazi u praktičnoj tubici od 200 mL koju nije teško koristiti i možete kontrolirati koliko sadržaja izlazi iz nje. Za tu količinu ćete morati izdvojiti oko 70 kuna. Pakiranje od 500 mL ima praktičnu pumpicu, a cijena je 148 kuna. Dostupni su u Formasana trgovini u Teslinoj 13.


Karite maslac je na drugom mjestu popisa sastojaka što se vidi i po učinku koji ovaj proizvod daje. Ne sadrži parabene i fenoksietanol (konzervansi koje je dobro izbjegavati u kozmetici).

Mislim da se svakako isplati investirati u dobar losion za tijelo, a pogotovo ljeti kada vam je koža neprestano izložena okolini. Ovo je najbolji proizvod te vrste koji sam do sada isprobala i sigurno ću mu se još vraćati.

Koji losion vi koristite? Jeste li isprobali neki Laino proizvod? Koliko su vam bitni sastojci u kozmetici?

*PR proizvod

Broj komentara: 6

  1. Točno se vidi na tvojoj ruci ta lagana tekstura, ali opet ne prerijetka da klizi i da ga moram loviti po tijelu. A shea butter je uvijek win win sastojak za mene :) Sviđa mi se :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je što sam uspjela putem fotke djelomice prenijeti teksturu :D Shea butter <3 krasan je u svemu :)

      Izbriši
  2. Nisam još isprobala Laino proizvode, ali si mi sada skrenula pažnju na ovaj losion. I sama volim shea butter i aloe veru u proizvodima za njegu kože.. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Shea butter i Aloe vera stvarno su dobitna kombinacija :D

      Izbriši
  3. Čini se idealna mazalica za suhu kožu.Volim Laino, ono što sam probala do sada mi je odlično.

    OdgovoriIzbriši