Pokreće Blogger.

Recenzija - Avon Ideal luminous blush


Moram priznati da prije nisam bila osoba koja često nosi rumenila, a sada gotovo ne izlazim iz kuće bez njih. Skupilo ih se nekoliko (previše :D) u mojoj kolekciji, a danas vam pričam o krasnoj Avon ideal luminous liniji*.

Već sam vam rekla da me Avon iznenadio ogromnim paketom u kojem su se našle mnoge stvari, među kojima su bila i ova rumenila. Koristim isključivo njih otkad sam ih dobila i moram priznati da sam zadovoljna njihovom kvalitetom.

Dolaze u klasičnim crnim kartonskim kutijicama koje daju dašak profinjenosti cijelome proizvou. U svakom kartonu nalazi se sjajna plastična ambalaža koja s unutarnje strane ima ogledalce, rumenilo i kist. Kist nisam koristila jer nisam oduševljena onima koji se dobiju uz proizvode, ali je ogledalo svakako korisno, pogotovo ako želite putem popraviti šminku (moje staro se razbilo, šmrc, pa koristim sve što stignem :D).






Tekstura rumenila je praškasta i truse se pri korištenju, no nećete imati problema ako prije nanošenja malo otresete kist. Nijanse su jako pigmentirane pa zato pripazite jer biste u suprotnome mogli pretjerati. Laka ruka i meki kist su vaši saveznici u ovom slučaju.
Proizvodi mi nisu izazvali nikakve iritacije, prištiće, ili slične reakcije na koži. Vrlo lako se blendaju i nanose te daju vašem licu svježi, zdrav izgled.
Nijanse rumenila obično biram prema boji ostatka šminke, s tim da je obično odlučujući faktor ruž.
Iako su praškaste teksture, nisu istaknula suhe dijelove na mojoj koži i trajala su sve dok ih nisam uklonila micelarnom.

Kratak opis nijansi:

Classic Aura - Prekrasna zagasita ružičasta koja će biti odlična za nadolazeću jesen. Jedina je mat finiša i (iako možda ne djeluje tako na swatchu) s njom morate biti najviše oprezni kako ne biste pretjerali. Klik ako želite vidjeti kako izgleda na licu.

Deep Plum - Ljubičasta s hladnim podtonom i većom količinom šljokica. Najviše će pristajati osobama svijetle puti hladnoga podtona.

Peach - Moj ljetni favorit. Divna peachy nijansa sa zlatnim šljokicama i shimmerom koji ne djeluju nimalo pretjerano na licu. U trenu osvježi cijeli izgled i daje točku na i ljetnom make up-u.

Warm Flush - Ružičasta s dosta šljokica i shimmera i nešto slabije pigmentacije u odnosu na prethodne nijanse. Pristajat će najbolje osobama svijetle puti.





Količinu od 6 grama koju dobijete, trebali biste potrošiti u roku od 24 mjeseca. Redovna cijena im je 75 kuna, ali svakako pratite kataloge jer često znaju biti na akciji.

Mislim da se svakako isplati baciti pogled na ova rumenila, pogotovo ako ih koristite na dnevnoj bazi kao i ja. Za jesen vam toplo preporučam Classic Auru, vidjet ćete i sami zašto. :)

Koliko često koristite rumenila? Imate li neko od ovih? Što vam je najbitnije kod rumenila? :)

*PR proizvodi

Broj komentara: 10

  1. Ovako gledajući tvoje slike sve bih kupila, deep plum mi je ipak favorit :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja bih bila presretna kada bi postojala još i verzija bez šljokica, mislim da bi bio idealan za zimu :D

      Izbriši
  2. Krasna su sva. Imam Warm flush i Deep plum i oba su odlična i vrlo često ih koristim.

    OdgovoriIzbriši
  3. baš su lijepi :D deep plum je naj :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je trenutno peach, ali sigurno će se to mijenjati ovisno o godišnjem dobu :D

      Izbriši
  4. Meni su ove nijanse sve prelijepe,teško bih se odlučila koju odabrati,ali eto baš kada bih birala neka to bude peach,samo da je manje šljokica :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nekako mi kod peach šljokice nisu problem (iako inače ne volim baš šljokice) jer istakne preplanulost ljeti, a blijede osobe baš lijepo osvježi :D

      Izbriši
  5. Classic Aura i Deep Plum su mi favoriti :) Mada ne koristim tako često rumenila, ove dvije nijanse mi se baš dopadaju.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eto sad se ti možeš usmjeriti u pravcu rumenila, a ja ću krenuti na bronzere :D

      Izbriši