Pokreće Blogger.

Recenzija - Avon true colour eyeshadow quad - Precious shells


Dugo već isprobavam ova krasna sjenila koja sam dobila od Avona i konačno je došao red da vam malo više o njima ispričam. Kako se radi o dvije palete (Precious shells i Underwater paradise) bit će i dva posta da vas ne pretrpam slikama i swatchevima. Danas je na redu Precious shells*. :)

Paleta dolazi u ovom slatkom šarenom kartončiću. Unutar njega se nalazi plastična, klasična Avon ambalaža - elegantna i profinjena. Ono što mi se kod Avonovih proizvoda jako sviđa je to što se dobije i ogledalce koje može poslužiti kada ste na putu.





Ova paleta ima krasan uzorak na sjenilima koji nju i Underwater paradise razlikuje od ostalih u istoj liniji. U njoj se nalaze četiri sjenila koja zajedno imaju 5 grama, redovna cijena im je 85 kuna, ali se često mogu naći na akciji za oko 60 kuna.




Sjenila su odlično pigmentirana, ali se malo truse pri nanošenju. Nemam problema s njima kada otresem kist prije no što nanesem sjenilo na kapak. Lako se blendaju i dobre su trajnosti, uz bazu mi traju sve dok ih ne skinem i ne nakupe se u pregibu.
Od četiri nijanse samo je jedna mat, ostale sadrže sitni shimmer. Kratko ću vam opisati svaku nijansu kako bi mogli steći što bolji dojam o njoj. :)

Gornja nijansa - Vanilija sa sitnim, finim shimmerom. Izvrsna je za unutarnji kut oka, highlight ispod obrve, a može poslužiti i kao klasični highlighter. Ovo mi je najdraža nijansa i često je koristim u kombinaciji s drugim sjenilima. Klik da vidite kako izgleda u unutarnjem kutu oka.

Srednja nijansa - Boja šampanjca sa shimmerom. Ovu nijansu koristim za pregib i pokretljivi dio kapka u ovoj paleti. Voljela bih da je mat, ali i ovako je lijepa.

Donja lijeva nijansa - Vrlo zanimljiva duochrome nijansa - taupe sa zelenim i zlatnim odsjajem. Sadrži shimmer i koristim je za vanjski kut oka i za finu definiciju pregiba.

Donja desna nijansa - Petrol s mat završetkom. Odlična je za korištenje uz rub gornjeg/donjeg ruba trepavica. Nešto je slabije kvalitete od ostalih sjenila u ovoj paleti.

Swatchevi (gore na normalnom dnevnom svjetlu, dolje na suncu, bez baze): 



Mislim da ova paleta ima odličnu kombinaciju boja jer imate materijala za jedan lijepi nude look, a imate i neobičnu petrol nijansu kojom možete začiniti vaš make up. Nedostatak je za mene to što nema mat nijanse za pregib, ali zato je uvijek praktično imati jednu smeđu mat nijansu u obliku mono sjenila koju možete koristiti za pregib.
Kvaliteta sjenila je vrlo dobra, pogotovo uz korištenje baze koja još više poveća sami intenzitet sjenila. Duochrome nijansa je nešto što se ne viđa često u paletama i to je čini još posebnijom, ali definitvni pobjednik je ovaj predivni highlighter koji ću još dugo, dugo koristiti.

Jeste li isprobali neki Avon quad? Biste li isprobali ovu paletu? :)

*PR proizvod

4 komentara

  1. Sviđa mi se ova paletica, naročito sjenilo u boji šampanjca. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, baš je lijepo staviti samo njega i malo maskare :)

      Izbriši
  2. baš je odlična paleta, jer kao što kažeš i sama ima te nude svakodnevne boje :D a opet se može učini posebnom zadnjim dvijema nijansama na swatchu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Te nijanse su svakako prednost :D mislim da bi svaka paletica trebala imati jednu neobičnu nijansu kako bi se nekad moglo malo eksperimentirati :)

      Izbriši