Pokreće Blogger.

Mini recenzije - Catrice noviteti jesen/zima 2015


Odlučila sam vam predstaviti Catrice novitete* u obliku jedne grupne recenzije kako biste saznali ponešto o svakom proizvodu. Lip glow je bio dio darivanja, a lak ću posebno predstaviti u jednom od narednih NOTD postova.

Catrice Shine Appeal Fluid Ruž za usne - 070 Better Make A Mauve*
Ne bih rekla da je ovo baš ruž, već malo gušće sjajilo. Nijansa je toliko slična mojoj boji usana da se na meni jedva primjeti, ali vjerujem da bi se na svijetlijim više vidjela. Koliko vidim po recenzijama drugih blogerica, ostale nijanse su jako pigmentirane. Sviđa mi se što ovaj fluid nije ljepljiv, iako daje staklasti, zaista sjajni finiš. Trajnost mu je slaba kao i kod ostalih sjajila, no ipak je malo duža jer je ipak bogatiji teksturom.  Dostupan je u brojnim nijansama te će se svidjeti ljubiteljima sjajila, a oni tekućih ruževa nažalost će ostati razočarani. Proizvod sadrži shimmer koji se ne primjeti na usnama, ali pojačava reflekciju svjetlosti što doprinosi jačem sjaju. Aplikator mi se sviđa, nije grub i može se ravnomjerno nanijeti proizvod.




Luxury Lashes Waterproof Volume maskara*
Vodootporna maskara koja je zaista vodootporna. Ne trusi se, ne mrvi i teško skida micelarnom. Produljuje trepavice, daje volumena, ali ih ne uvija. Držat će ih uvijenima ako prethodno koristite uvijač za trepavice. Intenzivne je crne boje i ne preslikava se na kapak. Preporučila bih vam da ne nanosite više od jednoga sloja jer će u suprotnome doći do stvaranja grudica. Napominjem da su moje trepavice dosta kratke s nepravilnim dužinama pojedinih trepavica tako da je teško vidjeti stvarni efekt, ali sam se potrudila predočiti što bolje.




Eye Matic Dip Liner vodootporan tuš za oči
Nažalost, za mene ovaj tuš ne funkcionira. Kada želim povući crtu, ona nije crna, a kada prijeđem ponovno, prethodni dio se razmaže. Može se koristiti jedino na način da se povuće crta pa pričeka da se u potpunosti osuši taj dio i onda ponovno nanese, ali ni tada nije idealno. Sam aplikator je dobar i formula je vodootporna, tako da mi je žao što ovaj proizvod ne radi onako kako bi trebao.



Absolute Colour sjenilo za oči - Matt 940 Popeye's Daily Dose*
Naziv ovog sjenila zaista odgovara samoj nijansi. Zelena koja pomalo podsjeća na špinat i izvrsno funkcionira kod zelenog smokey-a u pregibu jer se radi o mat nijansi. Svatko tko je do sada tragao za takvom nijansom u drogeriji, došao je na svoje. Dosta je pigmentirana tako da preporučam polagano dodavanje malih količina na kapak kako biste ga mogli što bolje izblendati. Uz bazu se ne nakuplja u pregibu i traje do skidanja šminke. Voljela bih isprobati i smeđe mat nijanse te ću svakako obratiti pozornost na njih pri sljedećem posjetu drogeriji.


Ovo su samo neki od Catrice noviteta među kojima su inače još i nove nijanse rumenila, nova tekuća podloga, lakovi, ruževi i palete sjenila. Vjerujem da svatko može pronaći nešto za sebe jer je Catrice brend kojeg (ja mislim) ima najviše u mom toaletnom stoliću.

Što ste vi isprobale iz novog asortimana? Imate li neke preporuke? :)

*PR proizvodi

Broj komentara: 12

  1. Ovo je definitivno sjajilo :D Steta bilo bi dobro da je fkt ruz.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da ce kad tad napravit i prave tekuce ruzeve, ali ovo su svakako jedna od najboljih sjajila u drogeriji :)

      Izbriši
  2. Potpis na sve osim na tuš koji nisam isprobala. Maskara mi se posebno svidjela, ni more suza ju nije razmrljalo, ali sam se i poslje namučila skinuti je.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Skidanje vodootpornih maskara je razlog što ih obično izbjegavam, ali treba imati i to u kolekciji :D ova mi se dosta svidjela :)

      Izbriši
  3. Šteta za tuš, baš sam puno očekivala od njega :/

    OdgovoriIzbriši
  4. super mini recenzije...
    ovo sjajilo Better Make A Mauve sam i sama dobila, ali nisam stigla isprobati :) vjerujem da će biti oke za neki lagani dnevni look :)
    Zeleno mono sjenilo je prefora.. vjerujem da ću ga kupiti

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sjajilo je odlično kod jakog makeup-a na očima :) sviđa mi se što se ne lijepi, a to je teško naći :D a zeleno sjenilo je super jer nema takvih baš za kupiti :) morat ću isprobati i neko smeđe :D

      Izbriši
  5. Tekući ruž sam zaobišla zahvaljujući recenzijama, iščekujem post o laku. ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Puno ljudi je ostalo razočarano :/ proizvod nije nimalo loš, jednostavno je krivo nazvan :D post o laku će ići kroz koji dan (ali psst, sviđa mi se :D) :)

      Izbriši
  6. Nisam još uvijek ništa isprobala, jer u BiH dolazi tek iduće sedmice, ali za sada nisam impresionirana Catrice novitetima, Essence me puno više privlači :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovdje je samo mali dio Catrice noviteta, mislim da su oni rasturili novom kamuflažom, puderom, rumenilima i ruževima (prekrasne berry nijanse), ali još nisu došli u moje ruke :D Essence ima nekoliko jako dobrih proizvoda u novoj postavi, bit će uskoro post o njima :)

      Izbriši