Pokreće Blogger.

Recenzija - Essence All About Roses paleta


Nemojte misliti da sam zaboravila na vas, tu sam ja i pratim sva događanja, ali me prehlada pokosila. Mislim da više nije prehlada, nego nešto više od toga, ali dijagnozu prepuštam doktorima. Kako god, odlučila sam da je danas dan kada ću vam predstaviti jednu divnu paleticu koju svakako morate imati u svojoj kolekciji, pogotovo ako nemate još ovakve nijanse.

Svi pričaju o njoj, a malo je recenzija. Upravo zato sam vam odlučila malo pobliže opisati Essence Roses paletu* koja je stigla u pravo vrijeme jer je idealna za romantične jesenske lookove.
Ambalaža joj je jednostavna, bez dodataka poput kistića i ogledala. Možda je tako i bolje jer bi joj to nepotrebno diglo cijenu. U njoj se nalazi 8 sjenila koja imaju ukupno 9.5 grama. Na poleđini možete pronaći uputu kako koristiti ovu paletu što je super za početnike. Cijena joj je oko 35 kuna.



Kvaliteta ovih sjenila je jako dobra kada uzmemo u obzir njihovu cijenu. U našim drogerijama dosta je teško naći palete sjenila tako da je svaka nova dobrodošla. Sjenila se malo truse, no nije ništa strašno (najviše shimmerasta sjenila. mat nešto manje). U usporedbi s Catrice paletama, ova sjenila se truse znatno manje. Odlične su pigmentacije, a uz bazu još bolje. Baza je potrebna kako bi vam ova sjenila izdržala na kapcima jer im trajnost nije najbolja strana. Mogu se nakon nekog vremena nakupiti u pregibu, ali to možete također popraviti dobrom bazom. Sjenila se lijepo nanose i blendaju.




Nijanse (kao što i naziv palete govori) imaju veze s ružičastom i mogu se iskoristiti za dnevne i noćne lookove. U paleti se nalazi 5 shimmer sjenila (imaju i šljokice) i 3 mat sjenila.

Essence u svojoj ponudi ima još i bronze, nudes, greys i vintage palete pa pogledajte sviđaju li vam se te nijanse. Meni se ova paleta zaista svidjela i obratit ću pozornost i na ostale u dućanu. Volim je koristiti na dnevnoj bazi jer ima sve nijanse koje su potrebne za to.

Sviđa li vam se ova paleta? Volite li ovakve romantične nijanse? :)

*PR uzorak


Broj komentara: 10

  1. Prelepa je, kao i ostale nove Essence palete :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Kupila jucer za 24 kn weee :D Zelim je otkad je izasla. Ovo ljucibasto sjenilo mi je naj :]]

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odličan ulov! :D Meni je 3. sjenilo u drugom redu najdraže :))

      Izbriši
  3. Prelijepa ja kao i gray i bronze verzija :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Jako mi se dopadaju ove njihove paletice..Nameravam da uzmem jednu.. A obozavam bas ove boje..Citam bas pzotiivne kritike o istim i moracu da se castim jednu, pri tom su pristupacne :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moraš ovu isprobati. :)) Cijena je zaista okej jer je paleta superiška :D

      Izbriši
  5. Divna je :)

    http://thefoamofcancun.blogspot.ba/2015/11/october-november-favourites.html

    OdgovoriIzbriši