Pokreće Blogger.

Mini recenzije - Essence noviteti jesen/zima 2015


Dugujem vam post o Essence novitetima koji su mi stigli dosta davno. Šteta bi bilo da ga ne podijelim s vama jer ima vrlo zanimljivih proizvoda među njima. :)

Već sam vam pisala o Essence All about roses paleti jer je definitivno zaslužila zaseban post zbog svoje kvalitete i ljepote. Mini sjajila ste imali prilike osvojiti u darivanju, a ostale proizvode ću vam danas kratko predstaviti.

1. Essence camouflage cream concealer
Za Catrice kamuflažu ste vjerojatno svi već čuli, a i ja sam vam već pisala o njoj (klik). Essence kamuflaža za razliku od nje dolazi u kombinaciji dviju nijansi, svijetlijoj i tamnijoj. Ja sam isprobavala svijetliju jer ona odgovara mom tenu, ali mislim da je super što imate odjednom dvije različite nijanse jer vam za ljeto neće trebati nova. :)
Kamuflaža je kremaste teksture (više nego Catrice) i vrlo lako se nanosi i blenda. Nije patchy i izgleda dobro na licu. Prekrivanje joj je sasvim solidno, možda ne kao kod Catrice, ali je svakako jače nego kod tekućih korektora. Prekrit će manje nepravilnosti bez ikakvih problema. Trajnost joj nažalost nije jača strana pa ćete je morati popraviti nakon par sati, ali zbog njene teksture to nije problem raditi na putu. Cijena joj je 21,90 kn.


2. Essence multi - action maskara
Ovo je prva Essence maskara koju sam isprobala. Jednostavno sam zbog prirode svojih trepavica (kratke, ravne, nejednake) bila jako skeptična prema jeftinijim maskarama. Ispostavilo se da nisam imala razloga za sumnjičavost jer je ova maskara jako dobra. Ima gumenu četkicu s jako kratkim čekinjama pa je odlična za definiranje i blago produživanje trepavica. Držala je cijeli radni dan i nije se posebno trusila i precrtala. Tek bih pred skidanje šminke primjetila minimalno mrvljenje, a plus je i što se jako brzo skida micelarnom što nije slučaj kod mnogih maskara s kojima se mučim. Budući da bi maskare trebali mijenjati dosta često jer se u njima razvijaju bakterije koje mogu štetiti našim očima, ova je odlična jer je dosta jeftina. Cijena joj je 21,90 kn.


3. Essence sheer & shine ruž za usne 01 my first love  
Sjećate se onih prvih Essence ruževa koji su izgledali kao dječji? Bili su dosta lošeg prekrivanja i puni šljokica. Essence je odlučio izbaciti tu liniju ruževa i predstaviti novu. Ova je u ljepšoj ambalaži koja nije prekvalitetna, ali za tu cijenu se ne može previše očekivati. Finiš na usnama je upravo onakav kakvim ga opisuju, sheer i sjajan. Ruž se na usnama doima poput balzama i njeguje ih, a uz to imaju jako sladak okus. Trajnost je samo kojih sat vremena, bar kod ove nijanse. Sve te karakteristike ukazuju na sličnost s balzamom i čine ih pogodnim za svakodnevno korištenje u školi, ili na poslu gdje možda ne želite prezahtjevan i izražajan ruž.




4. Essence gel nail polish 53 rock my world! & 47 va-va-voom
Dolje možete vidjeti swatch ovih divnih lakova, a vjerojatno će biti i zasebni postovi o njima.

5. Essence nail&cuticle tattoo liner 
Crni tuš pomoću kojeg možete crtati po kutikulama i noktima, kako i samo ime kaže. Ima precizan vrh i nećete imati problema s dobivanjem krasnih motiva. Isprobala sam ga na oba načina i moram priznati da sam ostala iznenađena jer je tetovaža na kutikalama držala cijeli dan (izdržala je i tuširanje, neprestano pranje ruku, mazanje kremama), ali na noktima nažalost nije. Ako želite njime crtati po noktima preporučam da preko njega nanesete jedan sloj nadlaka. :) Inače, ovo je jako zgodna stvar za izlaske i slike. Vjerujem da ću i njega ukomponirati u jedan post. :D


Kako se vama čine Essence noviteti? Što ste vi isprobale? Imate li možda neke preporuke? :)

*PR proizvodi

Broj komentara: 11

  1. Nazalost nisam isprobala nista od ovog,al sam imala dosta njihovih maskara i sve su mi bile super al najdraza mi je I❤extreme volume maskara svakako preporucujem da probas :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Cula sam jako puno o toj maskari, morat cu je isprobati!

      Izbriši
  2. Deluju lepo ali čekam detaljnu recenziju paletice :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Dijelimo isto mišljenje o Essence kamuflaži i ovom ružu

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Kamuflazu bas cesto koristim jer mi je Catriceova cesto u torbi pa mi pri sminkanju nije pri ruci :D

      Izbriši
  4. Essence paletica je savrsena, sve iz ove kolekcije :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni su se Essence noviteti za ovu jesen bas svidjeli. :) Ima jos svakakvih lijepih stvari. :))

      Izbriši
  5. Essence maskare su mi najbolje, nisam ih sve isprobala, ali one koje jesam za cijenu od 25 kuna su perfektne, a i traju :D ovu tvoju nisam, i vjerujem da budem jednom kupila :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bez razloga sam bila skepticna, ova mi je odlicna. :D Sljedeca koju isprobavam je vjerojatno Lash Princess, bas me zanima kakva je, buduci da je blogosfera dosta hvali. :))

      Izbriši