Pokreće Blogger.

Recenzija - Avon hidrokolor jesenske nijanse


Uvijek sam vesela kada mi stigne Avonov paketić, a kada sam vidjela da se unutra nalaze novi Hidrokolor ruževi - sjaj u očima! Zamislite si onaj smajlić sa srčekima u očima. Tako sam izgledala. Odmah sam ih išla pofotkati da ih što prije mogu isprobati i vama javiti kakvi su mi. I tako će u ovom postu biti milijun fotki jer su p r e d i v n i.

Prvo što ćete primijetiti jest ovo prekrasno pakiranje s rose gold detaljima. Ne može biti ljepše i baš je jesensko. Kao i kod svakog hidrokolor ruža na dnu se nalazi ime nijanse (sva su ovaj put zaista pogođena), a na vrhu imate prozirni dio na poklopcu.


Ono općenito što mogu reći o svim ovim ruževima je da su kremasti, sjajnog finiša, njegujući i poput balzama na usnama. Imaju neki lagani miris koji se jedva primjeti tako da neće smetati osjetljivim nosevima. Traju oko 3 sata na usnama, pićence će izdržati, ali nakon jela ćete ih morati popraviti. Izuzetno se lako nanose bez ikakve olovke, ne cure van usana i ne uvlače se u borice.


Nijanse koje sam dobila su Golden Nude, Burnished Red i Sparkling Bronze.

Golden Nude - Jedna nude nijansa koja je više sheer finiša i sadrži sitne zlatne šljokice te se presijava i otkriva taj sjaj pod određenim kutem svjetlosti. Nosiva je cijeli dan i dobra za kombiniranje s jače našminkanim očima.

Burnished Red - Moj apsolutni favorit. Pigmentirana crvena s primjesama narančaste (ili obrnuto), vuče lagano na ciglu i zapravo je oličenje jeseni. Ne sadrži šljokice i ne presijava se. Odlična za korištenje s tušem na očima, ili nekim smeđim lookom. Intenzivnija je uživo, nego na swatchu (najrealniji je ovaj na ruci).

Sparkling Bronze - Upravo ovo što ime kaže. Topla, bronzy smeđa s izrazito puno šljokica koja je isto više sheer. Meni ne pristaje jer je ovo više nude nijansa za malo tamniji ten. Šljokice su dosta primjetne na usnama, a i lagani zlatni sjaj.


Swatchevi na prirodnom svjetlu:




Golden Nude/Sparkling Bronze/Burnished Red.





Ruževi su dostupni u trenutnom katalogu za 29 kuna što zaista nije velika cijena za ovako lijepe, kvalitetne ruževe. Odlična su i ideja za božićni poklon zbog svog profinjenog izgleda pa svakako obratite pozornost na njih kada budete listali katalog. Toplog srca ih mogu preporučiti.

Sviđaju li vam se ovi ruževi? Što mislite, jesu li dobar poklon? Koji je vaš najdraži jesenski ruž? :)

*PR proizvodi

Broj komentara: 11

  1. Burnished red je najljepša dok ova dva nisu baš moj đir zbog ovih šljkica posebno ne sparkling bronze :) Predivne su fotke :D :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je Burnished Red također najljepša nijansa :) hvala ti :D

      Izbriši
  2. Iskreno, nijedna nijansa mi se ne dopada. Jednostavno nisu po mom ukusu.
    Ali zato moram da pohvalim fotografije, fenomenalne su!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :) naravno da nam se ne mogu svima sviđati iste nijanse, to bi bilo dosadno :D meni su Golden Nude i Burnished Red lijepe, ali Sparkling Bronze na meni nikako ne funkcionira, što je i oke :)

      Izbriši
  3. Boje su mi bas prelepe! I odlicno ti stoje! Takodje fotografije su tii i vise nego odicne! <3

    OdgovoriIzbriši
  4. Najljepši mi je Golden Nude, a ni Burnished Red ne zaostaje :D Divna si, imaš predivnu kožu <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Golden Nude cesto nosim na faks u zadnje vrijeme :D hvala Ida <3

      Izbriši
  5. Burnished Red mi je najljepši mada tebi svi stoje od reda. Volim Avon ruževe <3

    OdgovoriIzbriši
  6. Golden Nude i Burnished Red su krasne nijanse. Morat ću bacit oko malo na Avonov katalog :D

    OdgovoriIzbriši