Pokreće Blogger.

Maybelline - Make it happen


Kao što vjerojatno znate, nedavno smo se družili na Maybelline #MakeItHappen partyu na kojem su predstavljeni neki od noviteta koji nas uskoro očekuju na hrvatskom tržištu (konačno :D).

Sve je započelo jednom divnom pozivnicom, najljepšom koju sam do sada dobila. Nalazila se u ovom praktičnom neseseru, zajedno s Lash Sensational maskarom*, Color Sensational ružem* i Master precise tušem*. Imala sam već običnu Lash Sensational maskaru, a ona mi je najbolja od svih koje sam probala u 2015. godini, a možda i općenito.


Sam event bio je smješten na Zagreb Eye vidikovcu, poznatoj lokaciji koju morate posjetiti ako želite iskusiti predivan pogled na grad.
Čim smo ušle, dočekala su nas pića dobrodošlice i odlična atmosfera! Imali smo i photo booth u kojem smo se mogli slikati kako bismo kasnije imali uspomenu na taj lijepi dan.
Vrijeme sam iskoristila za druženje s blogokolegicama i upoznavanje novih lica. Mala smo zajednica pa se više-manje sve znamo pa je zato svaki event na kojem se nađemo zajedno vrlo zabavan. Nema boljeg osjećaja kada se nalazite u skupini ljudi s kojom možete pričati o kozmetici, novim proizvodima i trendovima bez da vas netko gleda jeste li s ove planete. :D





Nakon što smo se naslikavale na svakom koraku, došao je i trenutak za prezentaciju noviteta i jedne vrlo važne obavijesti - Maybelline je promijenio svoj slogan! Više nećemo slušati stari, poznati "Možda je rođena s tim, a možda je to Maybelline" (priznajte da ste upravo otpjevušili rečenicu), već će vas motivirati novi - "Make it happen". Bit će potrebno neko vrijeme da se svi naviknemo, ali vjerujte mi, nova kampanja će vas uvjeriti da je ovo odličan slogan koji nam govori da uz malo truda (i šminke :D), možemo učiniti sve što smo zamislile.

Što se tiče samih proizvoda, Maybelline nam je predstavio The Nudes paletu* koju smo svi čekali (i dočekali) te novu maskaru, The Falsies push up drama*. Uskoro ćete ih moći pronaći u našim drogerijama, a s njima i novi Superstay puder i fiksator. Rekli su nam kako će ovo biti jedna velika godina za Maybelline i možemo očekivati još noviteta, među kojima će nadam se biti i blushed nudes paleta za kojom slinim otkad sam vidjela swatcheve.

U paketiću koji su nam spremili se osim novih proizvoda našao i praktični usb stick koji ću sigurno koristiti vrlo, vrlo često te Color sensational ruž u nijansi 180 Crazy Pink do nedjelje možete osvojiti na mojoj Facebook stranici. :)


Za kraj vas ostavljam s prekrasnom slikom beauty blogerica, dijelom naše male, ali divne zajednice. <3


Fotografije s eventa: Mario Poje.

:*

Broj komentara: 8

  1. Jako je lijepo vidjeti cure na čijem sam se blogu barem jednom našla na okupu! Nadam se da ću i sama jednom imati priliku upoznati vas sve :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Nebum se tak brzo navikla na novi slogan jer ona stari je ko tetovaza u mojoj memoriji ...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni se cini da ce biti potrebno dosta vremena, iako ce originalni slogan zauvijek ostati u nasim srcima i pamcenju :)

      Izbriši
  3. Meni se baš sviđa novi slogen i lako ga je zapamtiti :)
    Inače izgleda kao da vam je bilo super na eventu, baš mi je drago da ste se zabavile :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj, odlicno je bilo :D obozavam ova druzenja s osobama koje dijele jednaku ljubav prema kozmetici :))

      Izbriši