Pokreće Blogger.

Afrodita - 100% SPA Mousse i piling za tijelo


 Možete li zamisliti izraz lica kada sam otvorila kartonsku kutiju i pronašla unutra prekrasnu bijelu kutiju sa srebrnim detaljima, a unutar nje brižno zapakirane Afroditine novitete? Osmijeh od uha do uha. Dugo me nijedan brend nije iznenadio ovako lijepim pakiranjem, osjećala sam se kao da sam dobila poklon za rođendan, genijalno. :D
Ono što vas sve sigurno zanima je što je bilo u toj kutiji, a ne sama kutija. Pa, unutra su bili novi piling* i mousse za tijelo s jagodom*.

Krenut ću s dojmovima o pilingu, to mi se čini nekako logičnije.
Dolazi u tubici koju bez problema odčepite pod tušem bez da slomite nokat. Aha da, ovo je piling koji se koristi tijekom tuširanja. :D Jedino takve i koristim jer nisu pregusti i jako se brzo obavi cijela procedura pod tušem.


Pilingom uklanjamo mrtve stanice s naše kože i zaglađujemo njenu površinu. Cijeli taj proces je potreban kako bi se koža mogla regenerirati i izgledati još bolje, nego inače. Najčešće za pilingom posežemo prije godišnjeg odmora kako bismo ravnomjerno primali boju tijekom sunčanja, ali ja volim tijekom cijele godine svojoj koži pomagati da se obnavlja. Ne biste ga trebali koristiti više od jednom tjedno jer ćete inače od njega imati više štete, nego koristi.
Ovaj piling je dosta blag i nije za one koji vole ribati svoju kožu, već za one koji su nježni prema svojoj koži, ali piling možda rade malo češće. Razlog što je nešto blaži je taj što sadrži koštice marelice (što je super jer nije u pitanju mikroplastika kao kod većine sličnih proizvoda). Meni njegova tekstura odgovara jer se ježim od pilinga koji su poput pijeska na plaži, oštri i grubi. Miris je prekrasan, jagodast, ali se ne zadržava na koži. Lijepo mi zagladi i omekša kožu te je pripremi za dubinsku hidrataciju koja je prijeko potrebna nakon bilo kakvog pilinga. Sam piling sadrži i ulje makadamije te karite maslac koje sprječavaju prekomjerno isušivanje do kojeg može doći zbog prečestog korištenja ovakvih proizvoda.

Sastojci: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Nylon- 11, Cocamidopropyl Betaine, Prunus Armeniaca Seed Powder, Acrylates Copolymer, Peg- 40, Hydrogenated Castor Oil, Sodium Chloride, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Coco- Glucoside, Glyceryl Oleate, Parfum, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Octocrylene, Homosalate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Propylene Glycol, BHT, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone, CI 14720

Kada smo već kod hidratacije, nju vam može pružiti mousse za tijelo iz iste linije. Mousse za tijelo? Asocijacija mi je čokoladni mousse, a on je dosta prozračan i lagan pa sam to očekivala i od ovog proizvoda. I doista, on je prozračan, gotovo čujete te mjehuriće zraka kada ga otklopite, ali nije lagan, već hranjiv kada ga nanesete na svoju kožu.



Unatoč tome što nije lagan, vrlo se brzo upija i ne ostavlja masni trag, što je Afrodita i obećala. Ne morate se bojati masne kreme i već se nakon nekoliko trenutaka možete mirno odjenuti.
Pruža sasvim dovoljnu hidrataciju i tijekom ovih zimskih mjeseci, iako ga ne koristim svakodnevno (nije ni potrebno u ovom slučaju), već ga volim koristiti tijekom domaćeg SPA dana. To je ono što svi volimo, zar ne? Opustiti se, srediti kosu/kožu/nokte i uživati u miru, po mogućnosti u okolini koju krase divni mirisi. A namažete li se ovim mousseom, mirisat ćete kao bombon od jagode, onaj koji ste kao klinka obožavale.
Sadrži i sitna ružičasta zrna koja se otapaju masiranjem na vašoj koži i ne ostavljaju trag u obliku boje.
Sastojci me nisu razočarali, budući da su u ovom mousseu karite maslac i kakao maslac, suncokretovo ulje i glicerin. Karite maslac i kakao maslac obožavam, ne znam koji mi je draži. Oba pružaju hidrataciju i štite kožu od nepovoljnih utjecaja i isušivanja. Glicerin omogućuje zaglađivanje kože zbog čega ona bude podatna na dodir.

Sastojci: Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Helianthus Annus Seed Oil, Propylheptyl Caprylate, Dicaprylyl Carbonate, Glyceryl Stearate, Butyrospermum Parkii Butter, Theobroma Cacao Seed Butter, Parfum, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Brassica Campestris Seed Oil, Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium Polyacrylate, Perfluorohexane, Perfluorodecalin, Pentafluoropropane, PEG- 4, Propanediol, Agar, Tocopheryl Acetate, Algin, Glucose, Polysorbate 20, Sodium Benzoate, Gluconolactone, Calcium Gluconate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Benzyl Benzoate, CI 73360

Cijena pilinga (150 mL) i moussea (200 mL) je po 43,99 kune što zaista nije puno, ali moram napomenuti da se mousse dosta brzo troši pa bih ga ja možda koristila za kućne SPA tretmane jednom tjedno, a ostatak vremena uobičajeni losion za tijelo. :)

Jeste li isprobali neki od ovih proizvoda? Volite li Afroditinu kozmetiku? Koji su vaši favoriti među njihovim proizvodima? :)

*PR proizvodi

Nema komentara