Pokreće Blogger.

[Lifestyle favoriti #1] Svibanj


O kozmetičkim favoritima do sada nisam pisala na mjesečnoj bazi i mislim da će tako ostati još neko vrijeme. Jednostavno ne mijenjam proizvode dovoljno često da bih vam mogla svaki mjesec pričati o drugima, ali razmišljam o tome da uvedem favorite za određena godišnja doba. Lifestyle favoriti su druga priča. Svaki mjesec sam zaokupirana različitim stvarima. Među njima se nađu razne serije, hrana, modni dodaci, mjesta koja posjećujem... Zato je bilo krajnje vrijeme da uvedem i ovu kategoriju pa se nadam da ću je održavati kroz vrijeme. :)

1. Instagram
Trenutno sam na Instagramu puno aktivnija, nego na ostalim društvenim mrežama. Proljeće, relativno lijepo vrijeme, cvijeće i voće su velika inspiracija za nove fotografije koje volim dijeliti s vama. Trudim se stvoriti homogen feed jer me upravo estetika privuče da pratim druge ljude. Ako me želite pratiti i tamo, možete me naći pod imenom @classifiedbeauty. :)


2. Gotham
Ja sam inače jedna od onih koji prate 20+ serija. No, u zadnje vrijeme jednostavno nemam toliko slobodnog vremena na raspolaganju pa gledam samo one najdraže, njih 3,4. Među njima je Gotham čiju epizodu svaki tjedan s uzbuđenjem čekam. Radi se o počecima Batmana i njegovih neprijatelja, a glavni lik je Jim Gordon. Serija je svakom epizodom sve zanimljivija i zaista je uzbudljivo gledati primjerice kako je Oswald Cobblepot postao penguin. :D Ne želim ništa spoilati, pogledajte trailer.



3. Nike Air max thea
Ove tenisice su moj spas jer sam proteklih par mjeseci stalno na nogama. Što na vježbama koje traju po nekoliko sati, što po gradu dok trčim s jedne lokacije na drugu. Da nema njih, teško bi izdržala stajanje na mjestu po nekoliko sati. Ovo su najudobnije tenisice ikad! Znam da su skupe, ali se isplati čekati popust. Ja sam svoje kupila po cijeni od 500 kuna što mi je okej za njih, inače su oko 900.


4. Jagode
Trebam li išta reći? Najfinije voće zbog kojeg svake godine jedva čekam ljeto. Pola kile dnevno i još mi nije dosta. Jedem ih same, u smoothieima, s quarkom... Ne mogu bez njih!


5. Zootopia
Jedan od najdivnijih crtića koji sam pogledala u zadnje vrijeme. Vrlo je edukativan i smatram da i odrasloj osobi može biti od velike koristi. Mene je podsjetio da nikada ne treba odustati od svojih snova, ma koliko se oni činili nedostižnima. Budite uporni, vrijedni i radite svaki dan na ostvarenju svojih ciljeva pa će snovi možda postati i stvarnost. :)


Koji su vaši lifestyle favoriti za ovaj mjesec? :D Dijelimo li neke? Želite li da ovo postane redovita kategorija na blogu? :)

Broj komentara: 6

  1. Super su ovakvi postovi, navijam da postanu stalna kategorija.
    Potpisujem za jagode i sve bi dala da mogu dnevne obaveze rjesavati u tenesicama, ali nazalost ne mogu u njima na posao i tek sada vidim koliki su odmor za noge :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Potrudit cu se da bude tako :D
      Da, tenisice su nesto najbolje ako nam prilike dopustaju da ih obucemo :)

      Izbriši
  2. Divan članak, odmah si me podsetila na Zootopiu :) Mogla bih potražiti ove Nike-ice, deluju kao oblak :) Samo nastavi s ovom tematikom, uvek se pronađe nešto zanimljivo :*

    OdgovoriIzbriši
  3. Air max patike su perdivne, a i za jagode se slažem. Bukvalno svakog dana za doručak jedem jagode. :D Dopada mi se ovaj post mnogo ^^

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj, ja sam ih tamanila sve dok ih je bilo :D sad se polako prebacujem na breskve :)) hvala ti :D

      Izbriši