Pokreće Blogger.

[Recenzija] Eveline biohyaluron 4D eye lifting roll-on


Neki će se zapitati, čemu okoloočna krema? Zar nema ona 21 godinu? Ima, da. Ali kako bi što duže izgledala kao da imam 21., bore treba spriječiti jer ih je znatno teže liječiti.

Šalu na stranu, razlog zbog kojeg sam kupila ovu okoloočnu kremu je druge prirode. Zateže me područje oko očiju i isušeno je pa i korektor jako ružno sjeda na njega. Kreme za lice ne koristim na ovom području jer je vrlo osjetljivo, a i one nisu namijenjene za to. Zašto sam kupila ovu  kremu s lifting efektom? Zato što je bila jeftina, ima roll-on koji hladi okoloočno područje i smanjuje podbuhlost, a i sastojci su joj vrlo dobri.


 Ovaj roll-on je zapravo gel, a ne krema. Proziran je, lagan i vrlo se brzo upija. Upravo zato je odličan za osobe koje se tek upuštaju u ovaj svijet i nemaju velikih problema sa svojim podočnjacima, ili pak za iskusnije žene koje žele ujutro kremu koja će se brzo upiti kako bi mogle što brže nastaviti sa šminkanjem, a usput i smanjiti buhtlice ispod očiju koje se stvore preko noći.
Sastav je vrlo zanimljiv pa se u ovom gelu na prvim mjestima mogu naći glicerin, hijaluronska kiselina (veže vodu na sebe) i urea. Osim toga se unutra nalaze kofein, biljne matične stanice, hidrolizirani kolagen i elastin.
Sve su to sastojci koji pomažu koži da zadrži svoju elastičnost i hidrataciju, a i da se smanje podočnjaci.


Moram napomenuti da sam jako iznenađena tako dobrim sastojcima budući da se radi o gelu zaista niskog cjenovnog ranga. Inače su takvi proizvodi natrpani silikonom, a ovaj ga sadrži na zadnje mjestu.


 Na mene je djelovao na način da mi podočnjaci više nisu onako tamni kakvi su bili u posljednje vrijeme, hidratizirao je okoloočno područje, smanjio zatezanje te korektor puno ljepše sjeda na kožu. Zagladio je kožu oko mojih očiju, ali ne znam kako bi djelovao na bore budući da imam samo 21 godinu i još sam pošteđena te pojave.
Aha da, nije me peckao! :)
Svakako mislim da se svakom isplati isprobati ovaj roll-on jer za cijenu od 25 kuna dobijete 15mL odličnog proizvoda koji bi neke kompanije uz znatno lošije sastojke naplatili i više od 100 kuna. Teško da ćete pogriješiti ovim izborom jer čak ako vam ne bude dovoljno hranjiv, uvijek ga možete koristiti ujutro kako biste razbudili svoju kožu.

Koristite li okoloočne kreme? Koja je vaš favorit? Volite li više obične kreme u tubici, ili roll-on? :)

Broj komentara: 10

  1. Obožavam Eveline proizvode ... ovu okoločnu kremu nisam isprobala, ali sigurno hoću... Pakiranje me podsjeća na more i vedro plavo nebo :) <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Volim nnjihove proizvode i koristim ih već godinama, ali ovaj nisam do sada srela. Moram da potražiti. Sviđa mi se jer nije težak, a upravo mi tako nešto treba zbog moje masne kože. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam ga isto prvi put uocila, nisam zapravo ni znala da su dostupni kod nas njihovi proizvodi za njegu koze :)

      Izbriši
  3. Meni su isto njihovi proizvodi dosta dobri i bas me sad ova recenzija malo navukla. :D

    OdgovoriIzbriši
  4. You had me at ''smanjuje podbuhlost'' :D Vršnjakinje smo i znam o čemu pričaš, a znam se susresti i sam mini boricama koje su posljedica dehidracije tog područja pretpostavljam. Kolegica s bloga koristi njihove dnevne kreme i zadovoljna je. + i za praktičnost roll on-a!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj, mene i bore smijalice usrecuju svakim danom sve vise. :D Ne zelim ni spominjati ove Chanel vrecice ispod ociju od ucenja :P

      Izbriši
  5. Odgovori
    1. Ja sam svoj roll on kupila u Kozmu, ali mislim da ga ima i u dm-u :D

      Izbriši