Pokreće Blogger.

[WISHLIST] SheIn






Dugo na blogu nije bilo wishliste pa sam odlučila sastaviti jednu ljetnu, modnu listu.

1.  Ležerna, mala, siva torbica (http://goo.gl/Oe0VGn)
Već dugo tražim torbicu koju bih mogla nositi uz svoje ležernije kombinacije koje su, budimo realni, puno češće od mojih elegantnih izdanja. Mislim da bi se ova siva divno uklopila u moj trenutni stil. :) Slatko mi je što oblika vrečice i ima ove resice.


2. Sunčane naočale (http://goo.gl/plRXCc)
Tražim posvuda naočale s reflektirajućim staklima, no sve koje sam do sada našla imaju okrugla stakla koja mom licu nimalo ne pristaju. Ako netko od vas zna gdje bih mogla naći ovakav oblik, javite mi. :)






3. Elegantna suknja s providnim dijelom (http://goo.gl/nhan7J)
Ida (Celebrenbeauty) je neki dan podijelila sliku ove suknje u plavoj varijanti, a mene je odmah začarala. Ovaj providni dio daje dašak elegancije i cijela je predivna. Online shopovi su mi baš zato zanimljivi, često naletim na stvari kojih nema po našim dućanima.
Suknju bih kombinirala s nekim jednostavnim crnim topom i plavim štiklama, mislim da bi to bio pun pogodak!





4. Ljetna bluza (http://goo.gl/7rBqxG)
Jedino što bih na ovoj bluzi možda promijenila je boja. Gola ramena su ove godine apsolutni hit, a ja moram priznati da nemam još ništa s takvim efektom.


5. Providni kimono (http://goo.gl/BJMs1x)
Kimono je vrlo zgodna stvar. Prebacite ga preko običnog bijelog topa i odmah imate kompletniji look. Vidjela sam jedan sličan ovome u C&A i čekam popust da ga ulovim. :D


Imate li iskustva s online naručivanjem? Što ste zadnje naručili? Imate li nešto sa SheIn-a što vam je na wishlisti? :)

Broj komentara: 6