Pokreće Blogger.

[GRUPNA RECENZIJA] Makeup Revolution Pro HD Amplified Commitment paleta, Iconic Matte Nude Revolution ruz & Strobe Highlighter Flash


Ova recenzija je u pripremi već nekoliko mjeseci i iskreno ne znam kako je do sada nisam objavila. Mislim da ju je zahvatilo razdoblje tijekom kojeg sam pokušala smanjiti recenzije na najmanju moguću mjeru, ali sada je konačno došla na red zajedno s mojim sažetim dojmovima o svim proizvodima.

Svi proizvodi su linkani u naslovima, tamo možete pronaći i cijene.

1. Makeup Revolution Pro HD Amplified 35 palette Commitment

Ova Amplified paleta sadrži 35 sjenila pakiranih u čvrstu plastičnu ambalažu s velikim ogledalom koje zaista može biti korisno ako nemate drugo za šminkanje. Moram odmah napomenuti da nije otporna na padove jer se moja raspala nakon pada sa stola za šminkanje, a tom prilikom sam nažalost ostala bez jednog sjenila koje su se rasulo po podu (imala sam još taman dovoljno za swatch :D).




Sjenila su mat, sedefastog i shimmer završetka, a neka nalikuju čak i prešanim pigmentima.
Nisam isprobala sva, ali ona koja jesam se lijepo daju blendati, ne truse se, ne nakupljaju u pregibu, mekana su i pigmentirana.





Trajnost sjenila je uz moju Wet'n'Wild bazu do skidanja šminke bez blijeđenja.

Zamjerku imam za treće i peto sjenilo iz četvrtog reda koja se ponašaju kao prešani pigmenti, jako se truse i završit će po cijelom licu budete li ih nanosili bez ljepljive baze.






Najdraža nijansa mi je mat smeđa druga po redu u drugom redu koju koristim gotovo svakodnevno za pregib. Sedefaste nijanse je najbolje nanositi jagodicom prsta kako bi se dobila što veća pigmentacija.
 Nijanse se međusobno dosta razlikuju (pogotovo kada ih usporedimo s Flawless Matte paletama) pa zaista imate šarolik izbor kod šminkanja.

2. Makeup Revolution Strobe Highlighter Flash

Ovaj highlighter je definitivno za hrabre i odvažne djevojke jer ima zeleni odsjaj. Radi se o onom in your face sjaju koji će se vidjeti iz aviona (a ja volim takve) pa to uzmite u obzir. Ja neću lagati pa vam odmah mogu reći da ga ja ne koristim na licu jer ga nikako ne mogu uklopiti u svakodnevni look, ali zato volim malo staviti u unutarnji kut oka jer tako istaknem svoje zelene oči. Isprobala sam ga na licu i mogu reći da se lako nanosi, potrebno ga je jako malo, nema velike šljokice i svakako ću razmotriti ostale nijanse.




3. Iconic Matte Nude Revolution ruž Inspiration

Ambalaža ovog ruža kao i cijeli dizajn neodoljivo podsjeća na MAC ruževe, s izuzetkom da su ovi u rose gold boji i da je plastika slabija od MACove.
Nisam imala velika očekivanja od ovog ruža jer sam negdje davno pročitala negativne komentare o Iconic ruževima, no čini se da su se popravili u međuvremenu jer je ovaj solidan za svoju cijenu. Lako se razmazuje, nije presuh i dobro je pigmentiran. Usporedila bih ga sa MAC satin završetkom.
Trajnost ove nude nijanse je oko 4 sata na mojim usnama, no svakako prije korištenja pripremite svoje usne jer bi se inače mogao nakupljati na unutarnjem rubu usana.




Svi proizvodi su dostupni na pinkpanda.hr.

Jeste li isprobale neki od ovih proizvoda? Koja je vaša najdraža paleta sjenila? Pišite mi! :)

*PR proizvodi (iako su proizvodi dobiveni na poklon, zadržavam pravo izražavanja svog iskrenog mišljenja)

2 komentara

  1. MUR paleta sjenila mi se jako sviđa, boje su baš "moje".
    Lijepo ti stoji ova nude nijansa ruža

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je paleta isto super, zao mi je sto mi pala i razbila se. Morat cu depottati sjenila :)
      Hvala ti!

      Izbriši