Pokreće Blogger.

[Recenzija] Aura correct me! 305 cool ivory


Već sam vam pisala o nekim Aura proizvodima, a u međuvremenu sam kupila još neke. Vrijeme je da sažmem svoje dojmove o njihovom vrlo popularnom korektoru, correct me!.

Ispočetka nisam bila zadovoljna ovim korektorom jer sam očekivala jako puno zbog raznih hvalospjeva po blogovima. No, mislim da je razlog bio taj što sam se toliko navikla na Maybelline Fit me da nijedan drugi nije bio dovoljno dobar. Uz to, Fit me je znatno gušći pa mi je trebalo vremena da savladam tehniku nanošenja ovog doista tekućeg korektora.
I dalje mislim da Fit me ima bolje prekrivanje, ali budući da njega više nema potrebno je naći dostojnu zamjenu. Aurin correct me! će pokriti podočnjake (ali ne one izrazito tamne) i manje nepravilnosti na koži. Za prištiće vam ipak preporučujem Catrice kamuflažu kojoj sam vjerna već jako dugo.
Ono što je zanimljivo kod ovog korektora je brzina i jačina njegovog fiksiranja. Kada ga nanesete, morate ga brzo izblendati jer se u trenu fiksira. Meni najbolje odgovara nanošenje Aurinom beauty spužvicom. Kada se jednom fiksirao, skoro pa vam je i nepotreban puder u kamenu jer se on dovoljno sam fiksira. Ne uvlači se u borice ispod očiju i ne ističe ih dodatno.
Veliki plus je što ne oksidira pa nema straha od narančastih koluta oko očiju. :)

(lijevo s korektorom, desno bez) - uživo uočljivija razlika, vjerujte mi :D

Za cijenu od oko 35 kuna dobit ćete 7mL koji će vam trajati dosta dugo zbog rjeđe teksture. Korektor je sasvim dobre kvalitete kada uzmemo u obzir omjer cijene i kvalitete i mislim da nećete pogriješiti ako ste u potrazi za korektorom srednjeg prekrivanja.

Jeste li isprobali ovaj korektor? Koji je vaš najdraži tekući korektor? Što mi još iz Aurine ponude preporučujete? :)

Broj komentara: 6

  1. Nisam probala korektor. Ali imam u planu.
    A ja od Aure imam 2 sjenila, rumenilo i iluminator i jako sam zadovoljna njima.
    Još da mi je Kozmo u blizini, bilo bi toga još. . A ovako. .

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da ce uskoro doci i u druge drogerije da i tebi budu blizu :D

      Izbriši
  2. Imam ovaj korektor i kao što si rekla, ovo je dobar drogerijski korektor

    OdgovoriIzbriši
  3. Stalno planiram isprobati Auora proizvode, ali nikako molim te možeš li mi reći gdje ih kupuješ? Jer ih u svojim drogerijama ja naravno nemam :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Na Aurinoj facebook stranici (https://www.facebook.com/KozmetikaAuraHrvatska/) mozes saznati u kojim drogerijama su dostupni njihovi proizvodi :D ja svoje kupujem u Kozmu u Zagrebu (Remiza i pothodnik, mislim da ih sad ima jos) :)

      Izbriši