Pokreće Blogger.

Rođendanski/Božićni Wishlist

Za nešto više od mjesec dana je Božić. Kako vrijeme prolazi, ne mogu vjerovati. Još uvijek nisam u predbožićnom "feelingu" jer je vani sve samo ne zima. Nadam se da će se to uskoro promijeniti i da ćemo ove godine imati snijega. :)

Naziv ovog posta je rođendanski/božićni wishlist zato što su oba termina blizu, naime, rođendan mi je 31.12. .  Kad smo već kod toga, još uvijek ne znam gdje za novu. Uvijek isti problemi haha.
Danas ću vam pokazati dvije liste. Jedna navodi stvari koje si želim sama kupiti do rođendana/za rođendan. Nadam se da ću barem djelomično uspjeti. Druga sadrži stvari za koje trenutno nažalost nemam novaca, ali svejedno ih jako želim. Naravno, u ovo doba recesije i krize bit ću najsretnija i čokoladom :). No, krenimo na veseliji dio.

Wishlist #1 - stvari koje sama sebi želim pokloniti


Sleek Face Contour Kit - Light
Hitno mi treba nešto konkretno za konturiranje, a čini mi se da bi ovo mogao biti odličan izbor. Cijena je prihvatljiva (oko 66 kuna). Mislim da će se uskoro naći u mom neseseru.


Sleek i-Divine Au Naturel
Vrlo vjerojatno ste primjetile da obožavam neutralne nijanse sjenila. O ovoj sam paleti puno čitala i želim ju isprobati. Željela bih s njom kreirati novogodišnji look, tako da je prva na listi za kupovinu. Sviđa mi se što ima i tamnijih nijansi koje mi kronično nedostaju u kozmetičkoj torbici.



Catrice Prime and Fine Pore Refining Anti - shine Base
Primer obično ne koristim jer mi ne treba za svaki dan, ali poslužit će za novogodišnju noć, a i za svećane prilike sljedeće godine. Još jedan hype proizvod, nadam se da je tako dobar kako svi pričaju :).

I to bi zapravo bilo to s prve liste, možda bih još dodala novi tuš za oči. Dugo sam razmišljala što mi stvarno treba i odlučila se za ova tri proizvoda, a za ostalo ima vremena.
Krenimo dalje.

Wishlist #2 - eh da mi je ovo :D


Canon EOS 700D
Moram li išta reći. Već jako dugo želim DSLR fotoaparat, ali jednostavno su mi preskupi. Nadam se da će kad tad biti moj.


Ikea Malm toaletni stol
Ovaj stol za šminkanje gledam već dvije godine. Nikako da dođe na red. Još uvijek nisam odlučila da mi stvarno treba jer se obično šminkam stojeći. Svakako mislim da bi bio odličan za nail art, a i predivan je.


 MAC Craving


MAC Faux
Dva ruža koja mi oduzimaju dah. Baš su moj cup of tea. Nude, ali ipak imaju ono nešto. Nisu bezlični. Jakooo želim.



Sleek i-Divine Storm
Prekrasan izbor nijansi, jednog dana će biti dio moje kolekcije. Donji red mi je fenomenalan.



NYX Matte Whipped Caviar
Još jedna nude nijansa. Puno jeftinija, no meni nepristupačna jer ovog brenda nema u Zagrebu. :(
Trebala bi ići na vrh liste.


Tangle Teezer Salon Elite
Razmišljam o nabavi ove četke. Zanima me je li stvarno tako dobra i čupa li kosu. Primjetila sam da me trenutna četka dosta čupa i lomi vrhove :(.
(izvori slika: www.sleekmakeup.com, www.ebay.com, www.catrice.eu, www.ikea.com, www.maccosmetics.com)

Eto, to su moje želje. Neke definitivno van mog trenutnog budžeta, ali još uvijek mogu sanjati :). Jako mi je zabavno pisati ovakve postove, tako da mislim da će ih biti češće. Tko zna, možda mi se i neka želja ispuni :D. 

Što vi želite ove godine za Božić? Volite li čitati ovakve wishliste? :)



Broj komentara: 6

  1. Prema ostalim blogericama i youtubericama, ova cetka je zaista nesto. Nisam je jos kupila, ali kada kupim javljam dojmove :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja stalno čitam sve najbolje o njoj :) veselim se dojmovima :D

      Izbriši
  2. Ova Sleek i-Divine Storm paletica je i meni zapela za oko. nadam se da će ubrzo biti dio moje kolekcije :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Na mojoj wishlisti je definitivno Canon fotoaparat, i to vec dugo! Sigurna sam da cu ga uskoro i kupiti kako bih poboljsala kvalitetu svoga bloga! I da, naravno imam i par stvarcica od MAC-a koje bih si zeljela kupiti...nedavno sam si priustila MAC Rebel, koji je po mom misljenju prekrasna nijansa za ovo doba godine :)
    Pusa iz Italije,
    Sonia Verardo
    http://www.trenchcollection.com/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A bas sam mislila jos stavit Rebel na listu, on je isto vec dugooo moja zelja :D

      Izbriši