Pokreće Blogger.

Recenzija - L'Oreal Nude Magique Eau De Teint


Ljeti se ne šminkam često, eventualno navečer kada idem negdje. Kako je i tada jako vruće, izbjegavam teške podloge.

Prošle godine sam u Grazu kupila L'Oreal Nude Maqique Eau De Teint nakon brojnih pohvala na internetu. Nisam znala što da očekujem, ali sam jedva čekala vidjeti njegovo djelovanje.



Dolazi u staklenoj bočici koja na slikama izgleda jako veliko, a zapravo je jako mala. Cijena od oko 12-13 eura je jako visoka, budući da se dobije samo 20 mL proizvoda. Ambalaža je svakako divan ukras, iako možda i nije toliko praktična jer se staklo može razbiti (makar je ovo jako debelo).
Na poleđini je objašnjeno kako se koristi ovaj puder. Treba ga promućkati prije korištenja jer ima uljnu fazu i nakon toga ga uzeti na prst, ili ruku. Meni nije problem što nema pumpicu jer je jako rijetke teksture i vjerojatno bi samo prskao okolo kada bi ju imao.



Nijansa koju imam je 120 Pure Ivory (najsvijetlija u Grazu), ali je meni pretamna kada nije ljeto, odnosno kada nisam crna. Preko interneta je dostupna i svijetlija nijansa koja bi mi vjerojatno više odgovarala.
 Tekstura je jako rijetka i doslovno će vam curiti s ruke. Upravo zato se radi o podlozi koja ima jako lagano prekrivanje, nije teška na licu i lako se nanosi prstima. U dodiru s kožom poprima baršunastu teksturu tako da nemate previše vremena za blendanje, ali to ne predstavlja veliki problem. Finiš joj je polumat. Ako zanemarimo količinu alkohola u sastavu, ovo je jako dobra podloga za ljeto.
Na licu mi je izdrži onoliko koliko treba, s tim da ćete teško primjetiti da je nestao budući da je jako neprimjetan. T zona mi se zasjaji nakon 3-4 sata, ali po ljeti ipak nešto brže. Ne izgleda masno, nego dewy kada se to dogodi.
Neće prekriti nikakve nedostatke, ni podočnjake, ali će vam ujednačiti ten. Sam puder zapravo ispunjava ono što je obećao, a to je baršunasti završetak i osjećaj kao da nemate ništa na licu.


Možda sam očekivala malo više za tako visoku cijenu, ali meni je i dalje drago što sam kupila ovaj puder. Nije mi izazvao nikakve iritacije i solidno obavlja svoj posao ljetne podloge. Nije nešto što morate imati, ali sam svejedno htjela podijeliti s vama svoje dojmove jer na internetu nisam našla puno detaljnih recenzija.

Jeste li isprobali Eau De Teint? Koji je vaš najdraži ljetni puder/BB krema? :)

Broj komentara: 9

  1. Ti imaš jako lijep ten i za tebe je ovo dobar puder . Premda bih prije nazvala to kremom u boji s obzirom na (ne)prekrivanje. Mene je uvijek privlačila bočica, ali na tome je ostalo jer mi ništa više ne može pružiti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, svakako nije za osobe s problematičnim tenom. Meni je dobar i služi mi za ujednačavanje boje tijela i lica ljeti. :)

      Izbriši
  2. Ja ga imam i kada ga stavim preko matirajućeg primera, super mi je, ujednači ten, lagan je na licu, a sa primerom mi duže traje i čak mu poveća pokrivnost.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja nanesem nekad malo primera. :D Drago mi je što ti se sviđa. :)

      Izbriši
  3. Znači, od pudera jedino bočica valja, a ni to, jer kad ga ostane malo, ne možeš sve ni kistom izvaditi, bezveze.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ozbiljno? Ja sam mislila da će se baš lako vaditi budući da je tako rijetke teksture. Još nemam problema s time, ali hvala na upozorenju. Zanimljivo mi je kako su podijeljena mišljenja oko ove podloge. :)

      Izbriši
  4. Leti izbegavam da koristim pudere ali ovo mi izgleda super :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Također, ali ako moram onda koristim puder jer su mi sve BB/CC kreme premasne i izazivaju prištiće. :/ Tako da mi je ovo super :)

      Izbriši
  5. Hej :) jako mi se sviđa tvoj blog :) <3 Ako hoces,mozes uci i na moj blog,ja sam tek pocela raditi i zapratiti me :)

    OdgovoriIzbriši