Pokreće Blogger.

Underrated products - Proizvodi o kojima se premalo priča


U cijeloj blogosferi rijetko čujem riječ o ovim proizvodima, a oni su zapravo moja HG postava koju stalno iznova kupujem. Vrijeme je da i oni dobiju svojih 5 minuta slave.


Schauma Nektar Naehrpflege šampon i regenerator koristim već dvije godine konstantno. Ponekad isprobam neki drugi šampon, ali ovima se vjerno vraćam. Riječ je o šamponu i regeneratoru koji ne sadrže silikona, ali ne ostavljaju kosu slamnatu nakon pranja kako to čine većina takvih proizvoda. Oni dubinski nahrane kosu bez da ju dodatno otežaju što ih čini mojim omiljenim proizvodima jer se moja kosa na tjemenu teškim proizvodima jako lako zamasti, a vrhovi su mi suhi kao Sahara. S ovim dvojcem to nije tako pa moje tjeme nema problema s prekomjernim mašćenjem, a vrhovi su lijepo nahranjeni nektarom koji se nalazi u oba proizvoda. Cijena je vrlo niska jer u Mulleru 400mL šampona možete dobiti za oko 18 kuna, a na akciji čak i po 10, a tako je i s regeneratorom koji ima 250 mL.


Nivea aqua effect gel za čišćenje lica je vrlo česti gost u postovima na mome blogu, a kod kuće nije gost, već ukućanin bez kojeg doslovce više ne mogu. Koristim ga još od srednje škole i nisam u međuvremenu imala potrebe kupovati neki drugi gel jer ovaj zadovoljava sve moje potrebe. Ukloni ostatke šminke koji ostanu nakon čišćenja micelarnom, očisti pore, zagladi i matira kožu, a da je pritom ne isušuje i ne izaziva nikakve iritacije, ili prištiće.


Garnier repair balzam za usne je balzam koji će vam nahraniti usne i zacijeliti ranice na njima bez da izazove tešku ovisnost, ili bude premastan. Najbolja je podloga za ruževe za usne jer ne stvara debeli sloj, nego djeluje u vrlo tankom. Miris mu je u potpunosti neprimjetan. Iako većina balzama na duže staze isušuje usne više, nego što ih njeguje, s ovim to nije slučaj.


Essence odstranjivač laka bez acetona je jedini odstranjivač koji kupujem i to već 10 godina. Nekad ga nema pa moram uzeti neki drugi, ali ovaj je daleko najbolji i najjeftiniji. Za 10 kuna dobijete odstranjivač koji ne isušuje previše nokte i kožicu oko njih, efektivno i brzo uklanja lak, a uz to ostavlja ugodan miris (iako sam po sebi ima miris kao i svaki drugi).


Manhattan Pro shine base coat moj je stalni bazni lak već godinama i među jedinim lakovima je koje sam potrošila i kupila ponovno, čak nekoliko puta. Na početku je dosta vodenast i nije problem s njim raditi jer se osuši u sekundi i možete krenuti dalje s manikurom, a vremenom postaje gušći pa se malo sporije suši, ali je i dalje sasvim upotrebljiv. Daje lijepi sjaj noktima pa ga možete koristiti i samog, a sprječava obojenje nokta ako koristite tamne, ili jarke boje te produljuje trajanje same manikure.


Ovo su moji HG proizvodi bez kojih ne mogu i koje ću vjerojatno kupovati sve dok ih bude na tržištu. Imala sam potrebu obratiti pozornost na njih jer ne dobivaju dovoljno pažnje, a zaslužuju još mnogo više.

Koji su vaši HG proizvodi? O kojem proizvodu se još premalo priča? Ima li među mojim i neki od vaših favorita? :)


Broj komentara: 15

  1. odlična ideja za post :D
    potpuno se slažem oko Garnier balzama za usne, obožavala sam ga i potrošila do kraja,, :D <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Ostale nisam koristila, ali Manhatan bazu koristim i jedna mi je od omiljenih, pa verujem da su i ostali dobri. Ideja da napravis ovakav post je zaista dobra

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zao mi je sto Manhattan vise nije dostupan u Hrvatskoj :(

      Izbriši
  3. Impala sam isti Manhattan lak za nokte kao bazu i bio je sasvim u redu. Nisam znala da Garnier ima tako dobro labelo, vredi probati. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Odlična ideja za post. Ne pamtim više kada sam zadnji puta kupila Schauma šampon i moram priznati da si me zainteresirala. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja ne pamtim kad sam kupila neki drugi, iako mislim da je mozda vrijeme da isprobam neki novi :D

      Izbriši
  5. Odlična ideja post! :D Baš mi se sad zainteresovala za to Garnier labelo. :)

    OdgovoriIzbriši
  6. apsolutno potpisujem za Manhattan bazni lak, jedini je koji me štiti od bojenja noktiju nakon zelenih i plavih lakova... brinem se šta ću kada ga potrošim, pošto manhattana više neće biti u RH :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moj je taman spreman za koš, a novi više ne mogu kupiti :( sad sam uzela Essence pa ćemo vidjeti kakav će biti :)

      Izbriši
  7. Nisam još vidjela Garnier labello? Gdje si to kupila?

    OdgovoriIzbriši