Pokreće Blogger.

[MAKEUP DECLUTTER] Proizvodi koji idu u smeće


Nedavno sam napravila temeljitu inventuru svoje dekorativne kozmetike i izbacila mnoštvo proizvoda. Neki su mi višak pa ću ih proslijediti nekome kome će više koristiti, a u ovom postu su oni koji će iz nekog razloga završiti u smeću.

1. Lakovi za nokte
Dva Manhattan Pro Shine base coata, oba skoro prazna i nažalost, zgusnuta. Ako pratite moj blog od početka, znat ćete da sam uvijek koristila ovu bazu i da mi je najdraža. Nažalost, Manhattan je napustio naše tržište pa sam sad prinuđena isprobavati druge. Ako imate načina da je nabavite, učinite to jer je odlična!
Essence gel nail polish base i top coat. Bazu sam ispraznila i nije loša, vizualno posvjetljuje nokat, ali mi je i dalje draža Manhattanova. Spriječila je obojenje noktiju, a to mi je najvažnije.
Nadlak je sličan BTGN, brzo se suši i nokti izgledaju kao da su gelirani. Visokog je sjaja.
Essence BTGN sam ispraznila, a već sam pisala o njemu ovdje. Sada su ga reformulirali pa ga jedva čekam isprobati i usporediti sa starom verzijom.
Essence bijeli i crni lak iz stare colour&go kolekcije su prazni/osušeni i već sam ih zamijenila onima iz nove postove. Najdraži bijeli i crni lak!


2. Proizvodi za oči i obrve
Catrice Luxury Lashes maskaru imam već dugo i bilo je vrijeme da je bacim, a više sam pisala o njoj ovdje, gdje sam pisala i o Eye-matic dip lineru koji mi se nažalost nije svidio.
Essence prozirnu maskaru za obrve sam kupila davno, ni ne sjećam se više kada, nisam ju baš često koristila, ali je bilo vrijeme da je bacim.
Catrice olovku za obrve sam potrošila do kraja i namjera mi je kupiti uskoro novu jer najbolje odgovara mojoj boji obrva i sviđa mi se njena tekstura.


3. Puder i korektor
Max Factor Skin luminizer nisam ispraznila ja, već sam dobila manju količinu koja je preostala jednoj drugoj osobi kako bih isprobala puder i vidjela bi li mi odgovarao. Nažalost, unutra su se nalazile šljokice što me u startu odbilo pa ga nisam kupila u punoj veličini.
Maybelline Fit me korektor je moj najdraži tekući korektor što svi dobro znate, a pisala sam o njemu ovdje. Ovaj je promijenio miris (prvi put da mi se tako nešto dogodilo) pa sam ga odlučila baciti, iako ga nemam baš dugo.


3. Proizvodi za usne
Ova tri proizvoda nisam potrošila, ali ih predugo imam pa je vrijeme da završe u košu jer ne želim koristiti stare proizvode i zaraditi infekciju.
Maybelline sjajilo je bilo moje najdraže sjajilo u vrijeme kada sam ih još nosila, ali mislim da se više ne proizvodi. Ispravite me ako griješim.
Bourjois Rouge Edition ruž u nijansi 13 mi je od početka bio čudan jer je imao neke grudice u sebi, valjda sam kupila korišten ruž u drogeriji (bacam hejt na one koji otvaraju proizvode i vraćaju ih na police). Color Boost olovka u nijansi Red Sunrise mi je bila jako draga, ali opet mislim da je nema više na tržištu.


Imate li vi isto ovakve stvari koje vam je žao baciti, a vrijeme im je? Jeste li isprobale nešto s mog popisa? Želite li postove o mojoj makeup kolekciji? :)

Broj komentara: 6

  1. Da, imam te neke lakove za nokte koji stoje na polici ne znam ni ja koliko i ni ne znam odakle su se tamo stvorili :D volim sve pobacati i počistiti i ostaviti samo ono što ću stavrno koristiti :) Može post o kolekciji! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A meni to sve uvijek tesko padne, ne volim se rastajati od proizvoda iako ih ne koristim. :D Potrudit cu se i pokusati sloziti seriju postova :)

      Izbriši
  2. ovaj bourjois ruz imam i ja i ista stvar. ima neke grudice i kao da de osusio. takav je od prvog dana,nemam ga srca baciti,a morat cu

    OdgovoriIzbriši
  3. Najteze mi pada bacanje ruzeva pa bukvalno cekam poslednji trenutak da to obavim :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj i meni, a njih stvarno ne stignem nositi koliko bih htjela :(

      Izbriši