Pokreće Blogger.

[RECENZIJA] YSL Mon Paris


Nedavno sam bila na predstavljanju novog YSL mirisa - Mon Paris. Kako je riječ o jednoj zanimljivoj mirisnoj kombinaciji koja se savršeno uklapa u ovo vrijeme, bio bi grijeh da vam je ne predstavim.

Mon Paris odjeven je kao prava Parižanka, nježna ljubičasta boja ukrašena elegantnom crnom mašnom i prepoznatljivim YSL znakom.
Prvo što osjećam kada špricnem ovaj parfem su jagode koje su doista prepoznatljive i izražene. Tu su i maline te kruška, a baš zbog toga je Mon Paris voćna eksplozija koja će aktivirati sva vaša osjetila. No, nemojte misliti da je ovo jedan neozbiljni voćni miris za djevojčice. Već nakon kraćeg vremena počinjem osjećati cvjetne note među kojima se ističu cvijet dature i božura. Bazu čine dvije vrste pačulija, mošus i druge drvenaste, opojne note.


Tvorci Mon Parisa, Olivier Cresp, Dora Baghriche i Harry Fremont, uspjeli su u svome naumu da dizajniraju bijeli chypre, jednu zanimljivu, čistu i lakšu verziju chyprea. Ujedinili su pariški šik i modernu eksplozivnost.


Slika koju imam u glavi kada osjetim miris Mon Parisa je čaša pjenušca s jagodom i mislim da najbolje opisuje karakteristike ovog parfema.

Na mojoj koži traje satima, a aura mu je jako velika. Na vama ostaje da se prepustite ovom novom, inovativnom mirisu i osjetite njegove čari.

Dostupan je u Mulleru, a uskoro i u ostalim parfumerijama u obliku Eau de Parfuma (30/50/90mL - 431/662/862kn).

Jeste li možda već pomirisale ovaj parfem? Kako stojite s cvjetno-voćnom kategorijom i chypre mirisima? :)

*PR proizvod

Nema komentara