Pokreće Blogger.

[GRUPNA RECENZIJA] ItStyle kozmetika


Nedavno sam bila na otvorenju ItStyle trgovine gdje sam dobila i nekoliko stvari koje vam u ovom postu želim predstaviti. Moram priznati da je ovo moj prvi susret s ovim brendom i da prije nisam čula za njega pa jedva čekala isprobati sve.

Cjenovni rang ovog talijanskog brenda je drogerijski (otprilike kao kod Maybellinea), ali je posebnost što ima svoj zasebni dućan s ogromnim asortimanom (asocira me na Kiko). Meni su najviše upali u oči lakovi za nokte i ruževi (a što bi drugo :D).

Ambalaža svih proizvoda nije najkvalitetnija i najveća im je mana, ali sam se baš zbog toga nadala da su novce iskoristili pametnije - na samu kvalitetu proizvoda. Jesu li doista, saznat ćete u nastavku.

U današnjem postu pokazat ću vam rumenilo, sjenilo, maskaru i jedan lak za nokte.


1. Compact Eyeshadow 53
Monosjenila u kamenu gotovo nikada ne koristim, ali oduvijek govorim da je dobro imati jedno smeđe za pregib i jedno svijetlo za cijeli kapak jer su to sjenila koja koristim gotovo uvijek i najviše trošim u paletama. Ova bi nijansa spadala u kategoriju za pregib, no ja sam joj našla još bolju funkciju.
Radi se o hladnoj smeđoj koja je savršeno poslužila kao sjenilo za obrve jer ne sadrži nikakve tople tonove u sebi. Na slici gdje je cijelo lice možete vidjeti kako izgleda na mojim obrvama (uz napomenu da sam koristila samo sjenilo, a inače koristim i olovku ispod).
Isprobala sam ga naravno i kao obično sjenilo i moram reći da je dosta pigmentirano i lako se blenda, ali ono što je mene najviše iznenadilo (i razveselilo) je što se uopće ne trusi. Trušenje je moj najveći problem s većinom drogerijskih sjenila, no kod ovog to nije slučaj.
Sjenilo sadrži 3g proizvoda.



2. Compact Blush 02
Rumenila ne koristim često, ali ako to učinim, uvijek se radi o breskvastim nijansama poput ove. Ne trusi se, kao i prethodno sjenilo. Jako je pigmentirano i potrebno je dosta opreza da se ne pretjera pa preporučujem rjeđi i mekši kist, ali i laku ruku dok ga koristite. Lako se blenda (s tim da uvijek trebate fiksirati lice puderom u kamenu kako bi drugi proizvodi bolje funkcionirali na podlozi i ne bi izgledali flekavo). Imam ga na slici ispod pa možete vidjeti kako izgleda na licu.
Dolazi u količini od 5g.





3. Art Lashes Top Mascara
Ova maskara ima vrlo zanimljivu četkicu pa sam zato od nje očekivala jako puno. No, baš zbog oblika četkice nemoguće je ne zaprljati kapak dok je nanosite što zna biti gnjavaža. Više je decentna, nego dramatična i prikladna je za dnevni look. Na slikama možete vidjeti kako izgleda, ali može se reći da malo produži i oboji trepavice.
Trajnost joj je osrednja i nakon nekoliko sati se počne trusiti, ali ju je lako ukloniti ispod očiju.
Isprike na nepočupanim obrvama, nisam ih ni primijetila dok nisam otvorila slike na laptopu (inače jedva da imam obrve pa ne obraćam pozornost na njih :P).
Dolazi u količini od 14mL.


4. Lak za nokte
Šećer na kraju je naravno lak za nokte jer njih jako volim isprobavati i stalno mijenjam boje na noktima.
Ovo je klasična crvena koja će pristajati svakoj osobi. Sviđa mi se široka četkica laka s kojom je vrlo lako baratati i pigmentiranost samog laka (možete se provući s jednim slojem, ali ja na slikama imam dva).




Rekla bih da se radi o vrlo zanimljivom brendu sa širokim asortimanom i da svakako vrijedi svratiti i pogledati što sve nude. Prednost je i što ima testera pa sve možete isprobati na licu mjesta, a to je uvijek plus kod kozmetike.

Poslovnica koju sam ja posjetila smještena je Shopping Centru Point na Vrbanima u Zagrebu, a druga je u Splitu (Mall of Split).

EDIT: U međuvremenu sam saznala da postoji poslovnica i u Rijeci, a da je ItStyle već prije bio na našem tržištu (Zagreb, Split), samo što ja nisam došla u kontakt s njim. :)

Što vam se čini najzanimljivije? Hoćete li svratiti u ItStyle dućan? :)

*PR proizvodi

2 komentara

  1. Nedavno se otvorio kod nas u Rijeci al ja još nisam bila pogledati šta nude...na drugom je kraju grada..:(
    Uvijek se veselim novom brendu... Doći će red i na njega;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Naravno! :) Nije bas novi jer sam saznala da ga je i prije bilo kod nas, ali za mene je jer sam prvi put isprobala nesto njihovo. :D

      Izbriši