Pokreće Blogger.

[UNBOXING + PRVI DOJMOVI] BeautyBox lipanj


 Prije nekog vremena na moja vrata je stigao novi BeautyBox, a kako sam uzela kratku stanku zbog ispita nisam stigla podijeliti s vama sadržaj. Zato za vas danas kao bonus imam i prve dojmove o proizvodima koji su se u njemu našli.



1. #Šefica (129kn)
Knjiga koju prati i istoimena hit serija vrlo je brzo postala popularna i dugo je već želim pročitati. Kada sam je ugledala u novom BeautyBoxu bila sam presretna i samo zbog nje se sama kutija već isplatila. Nisam još počela sa čitanjem, ali ću to učiniti ovih dana kada se budem sunčala u svom vrtu. Svoje dojmove ću vam svakako javiti, ali za sada mogu reći da se jako veselim čitanju, a tko zna, možda započnem gledati i seriju.


2. Violeta Make Up vlažne maramice (full size 25kom - 12.99kn)
Otkad sam prvi put kupila micelarnu otopinu (a bilo je to jako davno) nisam koristila vlažne maramice za skidanje šminke, osim u iznimnim situacijama (nakon svadbi i kada sam na putu) jer vrlo često dobijem prištiće od njih i nisam njihov ljubitelj. Violeta vlažne maramice su posebne po tome što je njihov pH prilagođen onome kože i što imaju dodani pantenol i vitamin E.
Vlažne maramice volim imati pri ruci kada se šminkam jer njima obrišem ruke nakon što koristim puder, ili kremasta sjenila, ali za vas sam ove isprobala i na licu. Mogu reći da dobro i bez nekih problema skidaju puder, ali bi ja nakon njih svejedno koristila gel za pranje lica (kao i nakon micelarne). Skidaju i vodootpornu maskaru, ali se za to morate potruditi i preporučila bi vam dvofazni odstranjivač da poštedite svoje okoloočno područje i trepavice.


3. Eveline Slim Extreme 4D Super i 4D Body Detox (testeri, originalno pakiranje 30mL - po 49kn)
Ova dva testera nisam isprobala jer ne koristim ovakve proizvode. Još me nitko nije uspio uvjeriti da takvo nešto zaista funkcionira, ali vjerojatno mogu dobro doći kao dodatak vježbanju i zdravoj prehrani koji su osnova mršavljenja i borbe protiv celulita.


4. Biovitalis Zlatna krema za očuvanje preplanulosti (full size 100ml - 79kn)
Ovu kremu imam već i za sada mogu reći da ima divan miris, jako je hidratantna i ima šljokice koje dobro izgledaju na preplanulom tenu. Za detaljniju recenziju ćete morati pričekati. Uz nju smo dobili i kupon za popust na kupnju na Biovitalis web shopu.


5. Delmerion NeoViderm emulzija za kožu (tester, originalno pakiranje 30mL - 188kn)
Navedeno je da ova emulzija smiruje upalne procese i ubrzava regeneraciju kože što bi moglo dobro doći ljeti kada nam žuljevi na stopalima (nažalost) nisu stran pojam. Drago mi je zbog toga što je tester u kutiji jer stane u svaku torbu, no sumnjam da bih kupila full size.


6. L'Angelica šampon za kosu s kamilicom i sjemenkama lana (full size, 200 mL - 21.90kn)
Šampon sam koristila dva puta do sada i mogu reći da (u odnosu na svoj uobičajeni šampon) vidim vidljiv i pozitivan pomak u volumenu kose, no nažalost nije dovoljno hidratantan za moju (trenutno) jako suhu kosu pa neće biti moj prvi izbor ljetnih mjeseci. Tvrdnjom da je ovo 2 u 1 šampon i balzam se ne mogu složiti i definitivno će vam trebati regenerator za vrhove (osim ako imate izrazito masnu kosu, onda bi ovo možda bio odličan proizvod za vas). L'Angelica ima veliki izbor šampona pa ću provjeriti ponudu i potražiti neki koji bi mi više odgovarao jer sam čula puno pohvala za njihove proizvode.


7. Fa Honey Creme gel za tuširanje (full size, 200mL - 18.90kn)
Sviđa mi se miris ovog gela za tuširanje, kombinacija meda i cvjetnih nota, a to je zapravo sve što vam mogu reći kao prvi dojam za gel za tuširanje :D.


 Moram pohvaliti BeautyBox jer je ova kutija daleko nadmašila moja očekivanja, ali i prethodne kutije. U njoj su se našla čak 5 full size proizvoda, uz 3 testera što je vrlo pohvalno. Postavili su visok standard pa se nadam da će i buduće kutije biti odlične.
Kutije se mogu slagati jedna na drugu i koristiti kao ladičar što je sladak detalj.


Sve informacije o tome kako naručiti BeautyBox možete pronaći na njihovoj stranici.

Sviđa li vam se sadržaj za ovaj mjesec? Jeste li pretplaćene na BeautyBox, ili neku drugu kutijicu iznenađenja? Jeste li isprobale neki od ovih proizvoda? Pišite mi! :)

*PR proizvod
*Dobitnica Biovitalis Facebook darivanja: Marina Jergan (molim je da se javi u roku od 48h u inbox stranice, ili na mail)

2 komentara

  1. Nisam jos niti jednom narucila nikakav box.
    Sve se dvoumim.. da ili ne..
    Ne znam.. jos ne znam..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Razumijem te, neki boxevi budu super, neki dosta losi pa nikada ne znas sto ces dobiti. Ovaj je meni najbolji koji sam ikada dobila i bila bih jako zadovoljna i da sam ga sama kupila. :D Nadam se da ce svi boxevi biti poput ovog!

      Izbriši