Pokreće Blogger.

Lancôme Monsieur Big Mascara&Marker + riječ, dvije o odvažnosti


 Lancome je nedavno lansirao Monsieur Big liniju sastavljenu od četiri različita proizvoda: maskare, markera, Big Brow olovke za obrve i highlightera, a ja sam imala priliku isprobati maskaru i marker.



Dolaze zapakirani u crne kutijice s ružičastim natpisom, a razlog zašto se osvrćem na vanjsko pakiranje je taj što se na poleđini nalaze slike prije-poslije koje su za razliku od mnogih televizijskih reklama realne. Kada ih usporedite s mojim slikama, vidjet ćete da i moje trepavice izgledaju slično kada koristim ovu maskaru, a i vidljivo je da nisu korištene umjetne trepavice i mislim da zbog toga Lancome zaslužuje pohvalu.
Bočice su također crne s ružičastim natpisom.





Monsieur Big maskara ima klasičnu, a ne gumenu četkicu koja je nešto većih dimenzija. Unatoč tome, nisam imala problema s nanošenjem i nisam zamazala kapke. Intenzivne je crne boje, produžuje trepavice i ne sljepljuje ih, ali učinak joj se najviše očituje u povećanju volumena.
Najduže sam je na trepavicama imala 12 sati i tijekom tog razdoblja se nije razmazala, mrvila, niti išta slično.
Kada zatvarate maskaru možete biti sigurni da ste to učinili zbog sigurnosnog mehanizma (riječima ga je teže opisati) što mi je bitno jer mi se zna dogoditi da maskare ne zatvorim kako treba i one se osuše.
Sadrži 10 mL, a cijena joj je 235 kn (Douglas) i dostupna je u parfumerijama.





Monsieur Big Marker je eyeliner u obliku markera koji je širi na jednoj strani, a uži na drugoj. Kako se radi o nešto debljem vrhu njime možete kreirati bold liner lookove, za nešto preciznije linije se može koristiti sami vrh markera, ali to neće biti one ultrafine, već ovakve kakve ćete vidjeti na slici ispod. Za korištenje Markera potrebna je nešto veća vještina pa bih ga preporučila prije profesionalcima, nego početnicima..
Intenzivno je crne boje, pigmentiran u jednom potezu, brzo se suši i ne mrda s kapka sve dok ga sami ne skinete. Tijekom 12 sati nošenja nije popucao, niti se razmazao. Ne preslikava se ne kapke nakon što se osuši. Sadrži 2.5mL, a cijena mu je 219 kn (Douglas) i dostupan je u parfumerijama.










Ovaj jaki liner je za mene bio korak izvan zone sigurnosti i nešto na što se u svakodnevnom životu ne bih odvažila. Zašto? Zato što nosi sa sobom rizik da uništim cijeli make up i moram krenuti ispočetka. No, da i moram, ništa se loše ne bi dogodilo osim što bih vježbala samo nanošenje.
Cijela situacija se može preslikati i na ostale životne situacije. Možda zvuči banalno, ali kad malo pogledate - zaista je tako. Koliko često vam se dogodilo da nešto niste napravile samo zato što vas je bilo strah neuspjeha? A što ste time dobile? Ništa! Sami pokušaj otvara mogućnost da nešto ostvarite, možda ne one što ste očekivale, možda i u potpunosti promašite, ali jedno ćete sigurno dobiti - iskustvo.
Svaki sljedeći put će biti bolji i lakši i zato nemojte odmah u startu reći da nešto ne možete, već pokušavajte. Koliko god puta trebalo. Kada se budete prisjećali tih dvojbi, shvatit ćete da nikada ne biste uspjeli da se niste odvažile i da niste bile uporne.
Da prije tri godine nisam otvorila blog zbog straha od reakcije prijatelja, negativnih komentara, nezainteresiranosti čitatelja, danas bih slobodno vrijeme provodila gledajući serije i scrollajući kroz Instagram, maštala o tome kako je lijepo ovim blogericama, kako idu na kul evente i stalno isprobavaju nešto novo. Ali nisam! Odlučila sam probati i veliki dio vremena i srca uložiti u ovaj projekt pa što bude. I bilo je. I je.
Sjetite se gdje ste bile prije tri godine i pogledajte gdje ste sada. Je li vam bolje? Jeste zadovoljni s vašim trenutnim životom? Što vas je dovelo u današnju situaciju? Hrabrost, ili zona sigurnosti?
Nemojte sami sebe u startu pokopati. Probajte. Lako se vratiti u zonu sigurnosti, ako plan pođe po zlu. No, zona sigurnosti nikome nije donijela ništa pa je vrijeme da napravite korak unaprijed i učinite ono čega se bojite, a što bi vam moglo donijeti dobroga.
Pišem ovaj tekst kako bih vas motivirala da ostvarite svoje ciljeve, a zapravo motiviram samu sebe jer su preda mnom stalno novi izazovi i novi izlasci iz zone sigurnosti. Svima nam je potrebno pročitati ovakav tekst s vremena na vrijeme, da nas malo šusne.

Dosta mog baljezganja, želim čuti vaša razmišljanja. I o Monsieur Bigu i o drugome bigu - riziku.
Pišite mi u komentarima sviđaju li vam se ovakvi kombinirani postovi i želite li ih još!

*PR proizvodi

Nema komentara