Pokreće Blogger.

[AVON WEEK] mark. Magic Finishing FX stick - Candlelight

 
Sjećam se da ste jako voljeli beauty tjedne određene tematike ili brenda pa ih vraćam u repertoar bloga. Ovaj tjedan ću vam malo tipkati i pokazivati Avon proizvode koje sam u proteklom razdoblju isprobala i zavoljela.

Uz to da vas kratko obavijestim da je u Zagrebu u Gundulićevoj 34 otvoren Avon Beauty Boutique u koji možete doći swatchati i isprobavati proizvode. Bit će i zanimljivih radionica, savjetovanja i raznih drugih događanja pa pratite Facebook stranicu.

Čime bih ja krenula Avon tjedan, ako ne highlighterom? Ili bolje rečeno - strobing stickom. mark. Magic Finishing FX stick kremasti je highlighter u stiku.



Ima jednostavno, crno plastično pakiranje i na odvrtanje je. Zamjerka jedino ide tome što ga ne mogu zavrnuti natrag, nego pritisnuti da se vrati u početni položaj.

Tekstura stika je dosta masna i zato ovaj highlighter najviše volim utapkati prstima na jagodice. Nanosim ga direktno na kožu (nanosila bih ga preko tekuće podloge da je koristim) i kasnije ne setiram drugim proizvodom.

Nijansa candlelight daje lijepi, zdravi sjaj bez šljokica i može se nadograditi ovisno koliko jaki highlight želite. Boje je šampanjca s nešto većim udjelom bijele.
Na mojoj koži se zadrži oko 5-6 sati prije nego što počne lagano blijediti. Na slikama možete vidjeti kako izgleda na licu.



Sadrži 8 grama proizvoda koji će vam jako dugo trajati, a cijena ću mu naknadno dodati jer ga u trenutnome katalogu nema.

Na Instagramu ćete u sklopu Avon tjedna moći osvojiti nešto super pa me pratite i tamo (@classifiedbeauty).

Jeste li vi isprobali ovaj highlighter stick? :)

 *PR proizvod (iako su proizvodi dobiveni na poklon, zadržavam pravo izražavanja svog iskrenog mišljenja)

Nema komentara