Pokreće Blogger.

Recenzija - Avon true colour eyeshadow quad - Underwater paradise


Nakon što sam vam jučer predstavila Precious shells* paletu, na redu je Underwater paradise*. Kao što i sam naziv govori, boje su inspirirane podvodnim svijetom.

 O ambalaži i osnovnim podacima poput cijene i količine vam danas neću pričati, sve imate u prošlom postu.
Ova paleta sadrži četiri sjenila od kojih su dva mat, a ostala sadrže shimmer i/ili šljokice. Sjenila su tvrdo prešana i iako nisu puterasta, lijepo se nanose (osim jedne nijanse). Presretna sam što ova paleta sadrži zelenu shimmer nijansu koju teško pronalazim u našim drogerijama, a i mat nijansu pistacije koju prvi puta vidim. Nedostatak ove palete je također mat nijansa za pregib, ali može funkcionirati uz ovu zlatnu nijansu.
Kvaliteta ovih sjenila je također dobra kao i kod prethodne palete. Pigmentiranost nekih nijansi je zavidna, a neke možda malo kaskaju za njima. Trajnost im je također dobra, uz bazu sve do skidanja i bez nakupljanja u mom pregibu.
Kratko ću vam opisati svaku nijansu i navesti njene mane, odnosno nedostatke.Gornja nijansa - Pistacija mat završetka. Odlično je pigmentirana i na ruci i na kapku te se lako blenda. Možete je (na primjer) koristiti preko cijelog kapka, u unutarnjem kutu, ili ispod donje linije trepavica kako bi vam istaknula oči.

Srednja nijansa - Boja starog zlata. Izrazito je pigmentirana i pomalo metalik finiša, uz malo šljokica. Lijepa je kao nijansa pokretljivog kapka, a u kombinaciji s ostalim sjenilima može se koristiti i u pregibu.

Donja lijeva nijansa - Zelena sa šljokicama. Krasna u vanjskom kutu oka u kombinacjii s prethodnim sjenilom.

Donja desna nijansa - Električna plava mat finiša. Jako je pigmentirana na ruci, ali na oku nije i ne nanosi se baš ravnomjerno. Preporučila bih je uz korištenje bijele olovke kao podloge, ispod donje linije trepavica.

Swatchevi (bez baze, gore u hladu, dolje na suncu):Ako volite neobične boje na kapcima, ova paleta bi mogla biti pun pogodak za vas. Sadrži sjenila kojim možete kreirati jednostavan look u kombinaciji s tušem, ili statement look s jarkim, neobičnim nijansama.

Kako stojite s jarkim nijansama na očima? Volite li zelenu na vašim kapcima? :)


*PR proizvod

Broj komentara: 6

 1. Sviđa mi se nijansa boje starog zlata, ostale nisu boje koje bih nosila jer više volim neutralnije boje. :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ja sam isto više "neutralac", ali mi nedostaje u kolekciji sjenila u boji pa sam sretna što ih sada imam :D

   Izbriši
 2. Nisu baš moje boje i ne bih imala hrabrosti nositi ih na kapcima, ali da su lijepe to im se ne može osporiti ;)

  OdgovoriIzbriši
 3. Ova nijansa boje starog zlata je predivna :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Je, krasna je zaista. Rijetko se nađu takve nijanse u paletama i zato je jos posebnija :)

   Izbriši