Pokreće Blogger.

EMPTIES #3 - Skincare & Beauty


Empties posta dugo nije bilo na blogu jer sam čekala neko vrijeme da se nakupe prazne bočice, a onda sam ipak odlučila da vas neću gnjaviti gelovima za tuširanje, šamponima i dezićima jer se u tom pogledu ništa nije mijenjalo. Dove, Schauma i Garnier su u tom pogledu još uvijek moji favoriti i nema potrebe da vam po deseti put pokazujem istu vrstu proizvoda.
Danas vam zato pokazujem proizvode za njegu lica i šminku koju sam ispraznila u posljednje vrijeme.



Počet ću, logično, čišćenjem lica. Mislila sam da nikad neću potrošiti bocu od 500 mL Uriage micelarne za osjetljivu kožu* (bar ne u zadanom roku), ali uz svakodnevno šminkanje, iako minimalno, ipak sam uspjela. Recenziju na blogu već imate pa nemam što puno dodati, osim da sam dužim korištenjem ipak shvatila da može ukloniti i maskaru bez većih problema, samo blazinicu treba malo više natopiti micelarnom i duže držati na oku (iako Lash Sensational i vodootpornu maskaru ni tako ne mogu ukloniti). Nije mi izazvala nikakve iritacije i ne pecka za oči.
Nisam potrošila samo ovu, nego i poznatu Garnier micelarnu koja će zauvijek ostati moj favorit. Nema nikakav miris, blaga je i uklanja šminku bez poteškoća, a odlično mi je što se smije koristiti i za uklanjanje ruža za usne, baš zato sad imam malu bočicu koju koristim isključivo za to. Odnos cijene i kvalitete je kod nje definitivno odličan i nastavit ću je kupovati, vjerojatno zauvijek. :D


Nakon skidanja šminke micelarnom uvijek koristim svoj najdraži gel za pranje lica, Nivea aqua effect, kojem je bio posvećen jedan od mojih prvih postova. Ne isušuje lice, ne izaziva prištiće i sprječava nastajanje novih. Ne znam koja mi je ovo već prazna tubica po redu.


Avon nutra effects gel krema za lice moja je omiljena hidratantna krema za lice koja lice zagladi do mjere da puder na nju sjeda besprijekorno. Navečer nahrani kožu koja ujutro bude lijepa, meka i spremna za nove izazove. Punu recenziju imate na blogu, a ja novu teglicu kupujem prvom prilikom.
Uriage Hyseac 3- Regul emulzija bila je moj vjerni prijatelj tijekom jeseni i zime, proizvod bez kojeg nijedna večer nije mogla proći. Na blogu je izdašna recenzija u kojoj sam se osvrnula detaljno i na njene sastojke te djelovanje, ali mogu dodati da mi ona trenutno efektivno pomaže da uklonim nered koji mi je izazvao jedan serum na licu. Koža mi je buknula, a Uriage ju polako vraća u prvobitno stanje.


Za kraj, dvije maskare, vjerojatno jedini proizvod šminke koji uopće potrošim (osim možda korektora), ili bacim nakon kraćeg perioda (4-6 mjeseci). Nemojte koristiti maskare duže od 6 mjeseci, a ako imate osjetljive oči ograničite to vrijeme na maksimalno 3 mjeseca jer možete zadobiti ružne infekcije.
Maybelline Lash Sensational* jedna je od najboljih maskara koje sam u životu (!) probala i teško da će je ijedna skinuti lako s trona. Uvija trepavice, daje im volumen i ne mrda s očiju sve dok vi sami ne odlučite da je vrijeme da je skinete, a čak i onda ćete se namučiti. Nije vodootporna i ne stvara one ružne grudice i paukove nožice kako to vodootporne maskare često čine, ali joj je trajnost u njihovom području.
Essence multi- action maskara* je maskara koja je primjerena dnevnom looku. Nije prenapadna, lijepo razdvaja trepavice i traje taman kroz radni dan. Kako maskare treba često mijenjati, ona je odličan izbor budući da joj je cijena 20ak kuna. Ona je ta koja je uklonila moju skeptičnost prema jeftinim maskarama, čak i na mojim (mizernim) trepavicama.

Što ste vi u zadnje vrijeme potrošili? Kupujete li zalihe, ili čekate da prvo potrošite neke proizvode i onda kupite nove?:)

*PR proizvodi

Broj komentara: 10

  1. Meni je ova Essence maskara odlicna,super produzi i da volumen :) nemam bas neke trepke ali sam s ovom odusevljena

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je super za svaki dan, a jos je i jeftina tako da :D

      Izbriši
  2. Koristila sam ovu Nivea umivalicu i odlična je. Idem čitati post o Uriage kremi

    OdgovoriIzbriši
  3. Avon i Uriage kremice i sama obožavam, ako i Maybeline maskaru koja je def maskara desetljeća :D Garnier micelarnu sam isto voljela, mogla bih uskoro opet uložit u jednu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imamo iste favorite. :D Ja sad imam Garnierku u bočici od 125 mL, bila je u paketu s BB kremom koju kupujem mami :)

      Izbriši
  4. Bas sam procitala recenziju uriage kremice i ne razumijem zasto prije nisam obracala paznju na taj brend :)
    Od sminke također trosim samo maskare i eventualno podloge, dok preparativu kupujem tek kad potrosim.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja prije nisam obracala paznju na Uriage jer sam mislila da su vrtoglavo skupi (kao Avene, LRP), ali su ipak jeftiniji :D

      Izbriši
  5. Iz tvoga izbora mi se najvise dopada Maybeline maskara-stvarno je jedna, a ako ne i najbolja drogerijska maskara. A da li stvaram zalihe-mmmmm...trudim se da to ne radim, ali eto, bas mi nesto ne ide taj projekat...:(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja uvijek stvaram zalihe gelova za tusiranje pa nastane problem kad mi dojadi miris haha :D

      Izbriši