Pokreće Blogger.

NOTD #21 - Essence 52 amazed by you



Predugo nije bilo lakova na blogu, a vrijeme je da ih vratimo ovdje gdje im je i mjesto. Razlog njihovog izbivanja je vrlo jednostavan, od stresa mi ruke nisu bile prikladan model za fotkanje pa sam pričekala da se situacija malo smiri i postane reprezentativna. Iako još uvijek nisam skroz zadovoljna, idemo prema boljem i polako osjećam opet potrebu za lijepim noktima.

Essence amazed by you sam dobila za rođendan od osobe koja očito zna što volim. Ljubičasta se oduvijek proteže kroz moj život. Nekad su to bili zidovi, a danas decentni detalji u obliku nakita i šminke. Bilo kako bilo, nije mi dugo trebalo da odlučim kojom bojom da nalakiram nokte nakon dugotrajne pauze.
Amazed by you je duboka, izražajna ljubičasta koja pod svakim svijetlom izgleda drukčije. Kada nokte pogledam sad, navečer pod umjetnim svijetlom, boje su patlidžana. A danas, kada sam putovala danju tramvajem, bili su čiste ljubičaste boje, ovakve kakva je i sama bočica. Volim ovakve kameleone jer se prilagođavaju svakoj situaciji i prilici.





Želite češće predstavljanje lakova moje kolekcije? Jeste li lakoholičarka poput mene? Sviđa li vam se ova ljubičasta i što mislite općenito o toj boji? :)

Broj komentara: 16

  1. Ovi gel lakovi od Essence-a su čudo! Četkica me oduševila a brzina sušenja zapečatila je ljubav između mene i ove linije zauvijek! Čudi me kako je nijansa na noktima tamnija u odnosu na bočicu ali zato boja je famozna na noktima.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jesu, odlični su. :D Iako, moram priznati da mi je stara formulacija bila draža jer su se brže sušili i duže držali na noktima, ali eto, dobra je i ova. :D Za 13 kuna se definitivno ne žalim :))

      Izbriši
  2. Ove ljubičaste su jedno vreme bile moje omiljene nijanse :)
    Fino izgleda na noktima :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Divne fotografije, divna nijansa laka, divni prstencici. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Odlicnu nijansu imas! Imam ih jako malo ali planiram prosirito svoju kolekciju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Essence lakovi su odlična ideja jer su jako jeftini, a nisu ništa lošiji od skupljih lakova :)

      Izbriši
  5. Imam ga, bas si me lepo podsetila na njega

    OdgovoriIzbriši
  6. Obožavam ljubičaste lakove i ova nijansa je super :) Općenito nosim samo tamne lakove, ali su jako teški za nokte pa ih često moram regenerirati i apstinirati od istih...Iva

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni pomaže Manhattan Pro shine base coat, nokti mi se nisu obojali otkad njega koristim :)

      Izbriši
  7. Savrsena boja! Jedna od meni oomiljenih je ljubicasta :) <3

    OdgovoriIzbriši
  8. Ne nosim često ovakve nijanse no moram priznati da mi je ova baš lijepa :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja ih isto dugo nisam nosila, ali nešto me uhvatila nostalgija pa sam se vratila ljubičastoj :)

      Izbriši