Pokreće Blogger.

[DVOBOJ] Avon Big & Multiplied vs. Big & False Lash


Odlučila sam se okušati u svojoj prvoj usporednoj recenziji, a kako mi je stigla nova Avon Big & Multiplied maskara (BMM od sad pa na dalje) odmah sam sjetila da bi bilo fora usporediti ju s Big & False lash maskarom (BFLM). :)


1. Pakiranje, cijena i količina
Sama ambalaža ovih proizvoda je jednaka, razlikuju se samo u boji. BMM ima srebrnu ambalažu, BFLM crnu, a općenito su dosta glomazne. Cijena BMM u trenutnom katalogu je 45 kuna, a BFLM možete kupiti za 35 kuna. Količina im je 10 mL.


2. Četkica
Četkice su kod obje maskare dosta velike, no ipak je ona BFLM veća u odnosu na BMM i teže ju je koristiti, a da ne zamrljate usput i kapke. BMM ima konusnu četkicu koja je sužava prema vrhu, a BFLM ima glomaznu, ovalnu četkicu koja me podsjeća na Maybelline Colossal maskaru s kojom i nisam bila nešto oduševljena.
Lijevo BMM, desno BFLM.



3. Učinak na trepavicama
Najvažnija stavka je kako maskara djeluje na trepavicama i što im čini. Moram priznati da me malo iznenadio efekt kod obje maskare jer sam očekivala potpuno suprotne stvari. Mislila sam da će BMM znatno ljepše istaknuti moje trepavice budući da se do sada nisam dobro snalazila s ogromnim četkicama, no na moje iznenađenje, BFLM je u ovom slučaju završila kao nadmoćni pobjednik. BMM vrlo malo istakne trepavice, gotovo da ih ne produžuje, a volumena isto nema u nekoj većoj količini. BFLM uvija trepavice, podari im volumen, produži ih i općenito daje dramatični efekt. BMM vam može biti dobra ako tražite vrlo prirodan izgled, inače biste mogli ostati razočarani. No, najbolje je da pogledate slike pa ćete se i sami uvjeriti u ovo što vam pričam. :)
Lijevo BMM, desno BFLM.


4. Trajnost
Obje maskare na mojim trepavicama traju čitav dan i dosta ih je teško skinuti micelarnom otopinom pa bih vam preporučila dvofazni odstranjivač, ili neki uljni. Ono što sam primijetila kod BMM jest da se skida u mrvicama koje mogu završiti u vašem oku pa budite oprezni ako imate osjetljive oči, možda bolje da potražite neku maskaru koja se lakše skida kako biste što manje nadražili oči.

And the winner is... definitivno Big & False lash maskara! Preporučujem vam ju jer stvara divan efekt na trepavicama. :) Big & Multiplied maskara me dosta razočarala, ali ne može sve uvijek biti savršeno, ponekad nešto i nije onako kako smo mi to htjeli. Avon ima mnoštvo odličnih maskara i vjerujem da će ova ubrzo biti zaboravljena i zamijenjena nekom novom, puno boljom i sličnijom Big & False lash maskarom. :)
Moram priznati da obožavam isprobavati razne proizvode i mogućnost da svoja iskustva dijelim s vama kako bih vam mogla olakšala odluku pri kupnji, iako su maskare jedno vrlo subjektivno polje pa to uvijek imajte na umu.


Jeste li vi isprobale neku od ovih maskara? Koja su vaša mišljenja? Koja je vaša najdraža maskara? Želite li više usporednih recenzija? :)

PR proizvodi

Broj komentara: 10

  1. Isprobala sam BFLM maskaru i bila mi je odlicna, kako ju opisujes, cak ni velika cetkica nije bila problem, ali jako brzo mi se osusila toliko da je bila neupotrebljiva. I drugi primjerak koji sam narucila je bio isti, prvih nekoliko koristenja odlucna, a poslije skroz suha. Nijedna maskara do sada mi se nije tako brzo osusila.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj, baš mi je žao. :/ Meni se ova nije osušila brže od ostalih maskara tako da ne znam u čemu je bio problem, ali vjerojatno ovisi od primjerka do primjerka :S

      Izbriši
  2. ove dvijenisam probala. ali jesam avon luxe maskaru i super mi je. a imam jos i supershock- no nisam je još otvorila jer već koristim 2 maskare pa da mi se ne osuši.
    ja volim avon proizvode, imaju dosta dobrih stvarčica

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pametno. :D Ja isto ne volim koristiti više od dvije maskare od jednom jer se bezveze suše, a ni ne treba mi toliko

      Izbriši
  3. Probala sam BMM i posve sam razočarana.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni nažalost isto nije među favoritima, BFLM mi je puno bolja, a i općenito ima boljih maskara u tom cjenovnom rangu.

      Izbriši
  4. Mnogo dobara recenzija koja će sigurno pomoći :)
    Ja sam generalno zadovoljna avonom :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Avon uvijek ima zanimljive proizvode i ogromnu ponudu pa svatko može naći nešto za sebe :)

      Izbriši
  5. I ja imam Big False & Lash maskaro. Vrlo sam zadovolja sa njom.

    OdgovoriIzbriši