Pokreće Blogger.

[TRAVEL DIARY] Avon nas vodi u Solaris - 2.dio


Danas vam donosim drugi dio naše ljetne avanture u Solarisu  u kojoj će fokus biti na fotografijama koje govore same za sebe.
Hotel Jure u kojem smo bile smještene je hotel namijenjen mladima, parovima, osobama koje su željne zabave i vole uživati.





Blizu hotela se nalazi i plaža s preslatkim suncobranima i ležaljkama, a pogled je jednostavno divan. Iskoristila sam subotnje jutro za kupanje, a more je bilo savršeno toplo! Ništa ne može nadmašiti osjećaj kada sve brige, stres i ostale sitnice koje vas živciraju operete u našem Jadranu.


Nakon kupanja uputile smo se zajedno u SPA Hotela Jure gdje smo uživale u detox sokovima, voću i finim čajevima. SPA nudi brojne tretmane poput raznoraznih masaža i tretmana tijela koji dovode do potpune relaksacije.
Meni su bazen i ovi fora kreveti/ležaljke s baldahinima već bili dovoljni da se u potpunosti opustim.





Ručale smo u En Vogue Beach klubu koji se nalazi odmah kraj hotela. Posebnost je što možete biti u bazenu i u isto vrijeme uživati u delicijama. Koliko god je cijeli Solaris lijep, En Vogue je sve digao na jedan viši level jer imate osjećaj da uopće niste u Hrvatskoj. Mislim, nikada nisam vidjela ništa slično uživo i činilo mi se kao da sam u nekom filmu. Za fotke se nisam posebno morala truditi jer je sve tako fotogenično, prelijepo! :)





Popodne smo se uputile u obilazak grada i Šibenskih tvrđava. Posjetile smo najprije tvrđavu Barone gdje smo imale priliku isprobati AR tehnologiju (proširenu stvarnost) i virtualno upoznati Šibenik 17.stoljeća što je bilo jako uzbudljivo te vam savjetujem da to učinite ako se nađete ikada na tvrđavi Barone.
I da, postale smo članice Kluba prijatelja šibenskih tvrđava! :D





Tvrđava Sv.Mihovila je također vrijedna posjete, obnovljena je i mjesto s kojega je pogled na more i grad toliko prekrasan da se čini nestvarnim. Iza amfiteatra se nalazi i mali kafić, kao stvoren za kratki odmor i predah gdje smo uživale u kolačima (kao da nismo dosta jele cijeli dan :D).






Navečer smo posjetile i centar grada i saznale nešto više o šibenskoj katedrali.
Večerale smo u predivnom Dalmatinskom etno selu koje se nalazi u blizini hotela gdje su nas zabavljali tamburaši (a i mi njih :D). Zanimljivo je da imaju mlin pomoću kojeg pripravljaju brašno od kojeg kasnije rade svoj domaći kruh i peciva!



Za kraj bih se željela zahvaliti Avonu, Solarisu i Gradu Šibeniku što su nas tako lijepo ugostili, razmazili i pokazali nam koliko toga Šibenik nudi. Učinili ste ovaj vikend nezaboravnim za sve nas!


Svakako namjeravam Šibenik ponovno posjetiti i istražiti ulice po danu, vidjeti možda neke dijelove koje još nisam i vama ih otkriti. :)

Do sljedećeg puta. <3


Nema komentara