Pokreće Blogger.

[RECENZIJA] Bipa peeling pad & bigood Roter Klee okoloočna krema


Prošle godine sam tijekom jednog posjeta Bipi konačno uspjela kupiti njihov peeling pad koji je konstantno rasprodan, a usput sam se odlučila za novu okoloočno kremu jer mi je trebala nešto jača za zimu. Budući da su oba proizvoda ekskluzivna za Bipu, odlučila sam sve spojiti u jedan post.


1. Peeling pad
Bipin peeling pad je prvenstveno namijenjen za peeling lica, odstranjivanje mrtvih stanica kože nakon čega lice bude puno mekše, glađe i sva šminka na njemu izgleda puno ljepše. Koristim ga jednom tjedno i vidim rezultate jer je moja koža izgleda zaglađenije, no prije. Peeling pad je izrađen od silikona i ima male izbočine koje vrše blagi peeling pa bih ga preporučila onima koji se boje agresivnih četki jer ovakav peeling nije iziritirao moje osjetjivo lice.
Osim za peeling, ovaj pad možete koristiti i za pranje manjih kistova. Prvo ih našamponiram, a nakon toga ispirem tako što kist trljam u ovaj pad i tako odstranim baš sve nečistoće s kista.




2. Bigood Roter Klee okoloočna krema
Prošle sam godine počela koristiti okoloočne kreme (ovdje sam pisala o Eveline gelu) jer želim što duže zadržati elastičnost kože i njen vitalan izgled. Eveline gel mi je jako dobar, no više za ljeto jer se ipak radi o laganoj formuli pa sam sada htjela nešto hranjivije. Prijateljica s fakulteta mi je preporučila bigood kremu, a zbog povoljne cijene nisam morala puno razmišljati pa sam je kupila.

Jedan od najvećih strahova za mene su iritacije okoloočnog područja, no s ovom kremom, na svu sreću, nisam imala takvih problema.
Kao što sam i rekla, radi se o klasičnoj kremi koja dolazi u tubici što je jako dobro jer se tako spriječava prekomjerna kontaminacija proizvoda (što je problem kod proizvoda u teglicama) i na taj način se minimalizira mogućnost infekcija.
Ova krema je dosta hranjiva i lijepo hidratizira okoloočno područje, idealna je za zimsko razdoblje. Dosta se brzo upija i dobra je podloga za korektor pa je koristim i ujutro i navečer.

INGREDIENTS: AQUA, PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL**, GLYCERYL STEARATE, GLYCERYL STEARATE CITRATE, ISOAMYL LAURATE, TRIFOLIUM PRATENSE FLOWER EXTRACT**, GLYCERIN, OENOTHERA BIENNIS OIL**, CETEARYL ALCOHOL, DEHYDROACETIC ACID, XANTHAN GUM, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, GALACTOARABINAN, PARFUM*, TOCOPHEROL, SODIUM CITRATE, SODIUM LEVULINATE, HELIANTHUS ANNUUS OIL**, SODIUM ANISATE, CITRAL*, LIMONENE*, LINALOOL*, PRESERVED WITH: DEHYDROACETIC ACID. PRESERVED WITH: DEHYDROACETIC ACID *aus natürlichen Duftstoffen **aus kontrolliert biologischem Anbau

Moram pohvaliti sastojke jer se na visokom drugom mjestu nalazi bademovo ulje, a između ostalog, proizvod sadrži i ulje noćurka, ekstrakt crvene djetaline te suncokretovo ulje.


Oba proizvoda su mi se jako svidjela, naročito uzimajući u obzir omjer cijene i kvalitete. Preporučila bih vam da ih isprobate ako ste u potrazi za novim proizvodima za njegu lica, a još uvijek se oporavljate od božićnih izdataka. :)

Jeste li isprobale neki od ovih proizvoda? Koja je vaša najdraža okoloočna krema?

Broj komentara: 12

  1. Koja je cijena kremicee? Super post:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Mislila da samo ja s ovim peeling padom cistim kistove :D Super mi je, nez kako sam mogla bez njega prije. Ne koristim okoloocne kreme, al stari se i vrijeme mi je :D Kupit cu ovu.. Za pocetak :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Je, bas je multifunkcionalan. :D A za okoloocnu nikad nije prerano, bolje poceti na vrijeme, nego se kasnije uzdati u kojekakve anti-age kreme :D

      Izbriši
  3. Oboje zvuci bas dobro! Pad me posebno zanima.

    OdgovoriIzbriši
  4. Imam taj pad i koristim ga svakodnevno, odličan mi je. A BiGood volim, njihova noćna krema i serum s crnim ribizlom su mi odlični, a sad ću si baš uzeti i ovu kremicu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam isprobala serum, ali mi je vec dugo na pameti pa ga mozda uskoro uzmem :D

      Izbriši
  5. Peeling pad već duže planiram kupiti, nikako da kupim! Mislim da je sada krajnji rok :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Baš sam nedavno kupila Look By Bipa Peeling pad i odličan mi je :)

    OdgovoriIzbriši