Pokreće Blogger.

[RECENZIJA] Lancôme La Vie Est Belle Bouquet de Printemps



Novi miris u obitelji La Vie Est Belle, Bouquet de Printemps, već i nazivom otkriva da se radi o cvjetnoj kategoriji koja bi mogla osvojiti srca i onih kojima je originalni miris presladak.


Iako vanjski izgled djeluje slično, razlikujući se tek nijansom i profinjenim cvijetom oko grla bočice, unutrašnjost daje do znanja da je uistinu riječ o novom parfemu koji potpisuju Anne Flipo, Olivier Polge i Dominique Ropion.


Za mene je ovo proljeće u bočici. Čujem cvrkut ptica, vidim raskoš boja raznog cvijeća i svladana sam mirisom osunčane, ružičaste prirode. Ležerna šetnja, ispijanje popodnevne kave na terasi omiljenog kafića, ugrijana prvim zrakama proljetnog sunca.


Gornje note čine kruška i bergamot, bazne iris i pačuli, a srce kompozicije su ljiljani, narančin cvijet i jasmin.

Od drugih cvjetnih parfema razlikuje se svojom slatkom notom vanilije koja podsjeća na originalni LVEB, samo što je u ovoj kombinaciji ona stavljena u pozadinu.
Zaštitno lice novog mirisa je Julia Roberts, glumica koja osvaja srca svojim iskrenim i toplim osmijehom.


LVEB Bouquet de Printemps je jedan proljetni, cvjetni, dnevni miris koji je raskošan i lagan u isto vrijeme. Aura mu je ogromna, a i trajnost za njome ne kaska.

Ako želite znati kako miriše proljetno sunce, samo otvorite bočicu i uživajte.

Dostupan je u tri verzije: 30/50/75mL (450, 630, 745kn).

Koji je vaš najdraži proljetni parfem? Dijelite li parfeme na godišnja doba? Volite li originalni LVEB? :)

*PR proizvod

4 komentara

  1. Originalni LVEB je moj apsolutno najdraži parfem! Vjerujem da je i ova verzija genijalna, sigurno ću je pronjuškati prvom prilikom. :) Ja ne dijelim parfeme nužno prema godišnjim dobima, već više prema raspoloženju toga dana. :)
    Iva

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Daaa, divan je! :) Ja se ne odvajam od ovoga, a originalni mi je drazi zimi jer mi je pretezak za toplije dane. :D Zanimljivo mi je kako svi dijelimo parfeme na razlicit nacin, ali slozila bih se s tobom da kod mene isto ovisi od raspolozenja :D

      Izbriši