Pokreće Blogger.

[EVENTIRANJE] Bajkoviti zadovoljna.hr party


Ne pišem često o eventima na blogu, ali ovaj nisam mogla ne spomenuti. Slikama ću vas provesti kroz njega, a na kraju imam i jednu obavijest i priliku za sve vas.

Portal zadovoljna.hr odlučio je svoje vjerne suradnike, ali i čitatelje pozvati na druženje posvećeno samo njima. Ovo je prvi event na kojemu sam bila, a da su bili pozvani i čitatelji što me oduševilo jer su na tako mogli vidjeti kako sve izgleda uživo. Portal je time pokazao svoju otvorenost prema inovacijama, a ujedno i posvećenost prema ljudima koji ga svakodnevno čitaju i posjećuju.

Družili smo se u La Grmi, ambijentu koji je san snova za svakoga tko voli objavljivati lijepe slike na Instagramu. Imali smo priliku poslušati savjete psihologinje Ljubice Uvodić Vranić te nutricionistkinje Marije Andrijašević i uljepšati se u beauty kutku kod Matee Perak.Na kraju vas želim pozvati da se prijavite na zadovoljna.hr akademiju - novi projekt koji će vam omogućiti besplatnu edukaciju u području ljepote, mode i wellnessa.

Znanje je moć i nešto što vam nitko ne može oduzeti. Širite svoje vidike svakodnevno, učite cijeli život i gradite tako svoju budućnost.

Sve informacije o akademiji ćete uskoro moći pronaći na portalu zadovoljna.hr, a tamo možete pogledati i video s atmosferom s eventa i jednom kratkom mojom izjavom.

4 komentara