Pokreće Blogger.

[FAVORITI] Studeni 2017


 Svi koji me prate duže vrijeme znaju da ne pišem često postove o favoritima, no kako ste me tražili da počnem više raditi na toj kategoriji odlučila sam s vama podijeliti favorite studenog.



1. Trend it Up Ultra Matte ruž u nijansi 411*

Ovaj ruž ne skidam s usana otkad sam ga prvi put otvorila. Tekstura je divna, kremasta i ugodna na usnama, a završetak mat. Odlično je pigmentiran, a nijansa idealna za jesenske dane (iako ja imam osjećaj da je već zima :D).  Plus mu je i to što je jako povoljan, košta oko dvadeset kuna, a dostupan je u dm-u. Ispričavam se što nema swatcheva, no planiram pisati post o nekoliko Trend it Up proizvoda pa ću ih tamo ubaciti. :)

2. La Roche Posay Serozinc*

Cink koristim u obliku paste cinkovog oksida, ciljano za prištiće pa sam i od ovog proizvoda očekivala dobro djelovanje. Tako je na kraju i bilo, a uz to drži moju t zonu duže matiranom pa mi samim time produljuje trajanje šminke. Što se tiče nepravilnosti, ne mogu reći puno jer ih ja nemam, ali nisam dobila ni nove.
Mali fun fact - prijateljica je slučajno našpricala kosu Serozincom, umjesto lakom. :D


3. Rimmel 25hr Lasting Finish tekuća podloga

Većinu vremena ne koristim tekuću podlogu, ali kako sam počela raditi i uz to imam neke druge evente, češće je upotrebljavam. Malo sam se zasitila svog pudera pa sam odlučila isprobati neki novi, a odluka je pala na Rimmel 25hr Lasting Finish. Divno se slaže s mojom mješovitom kožom, nije previše mat, ne ističe suhe dijelove, a ne zamastim se brzo s njim. Nanosim ga Real Techniques spužvicom i takvim načinom dobijem srednje prekrivanje i nemam težak osjećaj na licu.


4. Afrodita Hydrapatch okoloočna krema*

Prošli mjesec bila sam na predstavljanju Afroditine Hydrapatch linije u Ljubljani na LJFW-u i od tada nisam prestala koristiti ovu okoloočnu kremu. Jako je hidratantna pa čak i jutro nakon nanošenja ne osjećam zatezanje svog inače suhog okoloočnog područja. Dobro pripremi područje oko očiju za nanošenje korektora i nije mi izazvala nikakve iritacije. U planu imam post u kojem ću vam pobliže predstaviti cijelu Hydrapatch liniju i opisati vam svoje dojmove. Mogu reći da sam sretna što konačno postoji linija specijalizirana za dvadesete godine života, kada smo izašli iz puberteta, ali još nismo u anti age fazi.


5. Douglas Collection Privee Funky Flower*

Vani je poprilično hladno pa u zadnje vrijeme koristim uglavnom teške, gurmanske mirise kojih sam se pomalo zasitila. Baš zato je u pravo vrijeme u moje ruke došao novi Douglas Funky Flower miris koji se inače više uklapa u moju proljetno-ljetnu postavu parfema. Gornje note su mango i ananas, srednje magnolia i ruža, a bazu čine cedrovina i bijeli mošus. Najviše se ističu cvjetne note, miris nije prenapadan, niti previše sladak, već baš osvježavajuć. Jako sam zadovoljna njegovom trajnošću koja je oko 4 sata jer se ipak radi o toaletnoj vodi, a ne parfemskoj.
Dostupan je u količini od 50mL (155kn) i 15mL (59.90kn) i zanimljivost je da se može miješati s ostalim mirisima iz Collection Privee linije kako bi svatko pronašao kombinaciju za sebe.



Želite li od sada redovito postove o favoritima? Jeste li isprobale neki od ovih proizvoda? O kojima želite čitati više? Pišite mi! :)

*PR proizvodi

3 komentara

  1. Volim citati favorite tako da navijam za sto vise ovakvih postova.
    Jedva cekam post o novoj Afroditinoj lniji!

    OdgovoriIzbriši
  2. Zainteresieao me Rimmelov puder. Imam mješovitu do masnu kožu, a ne volim težak osjećaj pudera na licu. Serozinc sam isprobala i super mi je, nastaviti ću ga koristiti. Osobno imam i nešto proşirenih pora koje je ovaj spray kroz neko vrijeme učinio manje vidljivim.

    OdgovoriIzbriši
  3. Trend it up je zakon.sve sto imam njihovo je odlično!

    OdgovoriIzbriši