Pokreće Blogger.

[HOME & LIFESTYLE] Moj kozmeticki kutak


Već jako dugo vam želim pokazati svoj kozmetički kutak, moje najdraže mjesto u sobi, a kako sam sada više manje zadovoljna njegovim izgledom bilo je vrijeme za post.



Kozmetički stol koji imam je Ikea MALM koji se zbog svojih dimenzija i minimalističkog izgleda najbolje uklopio u moju sobu. Ima jednu ladicu na izvlačenje i staklenu površinu (što znatno olakšava čišćenje). Vrlo je stabilan i nemam zamjerke za njega, osim što se ladica ne može izvuči do kraja pa je stražnji dio zapravo neiskoišten.
Stolac je davno kupljen, a umjetno krzno je također iz Ikee.



U ladicu sam stavila dva Ikea Anthonius plastična umetka u kojima sam rasporedila onaj dio svoje kolekcije koji često koristim. Ako želite poseban post o tome kako sam organizirala svoju kozmetiku po odjeljcima, pišite mi u komentarima, ili porukom! :)
Iako stanu tri Anthoniusa, odlučila sam u desni dio ladice staviti kutiju (konkretno jedan Tester Box) kako bih mogla u nju složiti svoje palete koje ne stanu u Anthonius.




Na stolu se nalazi klasična stolna lampa koju namjeravam prefarbati u brončanu, ili neku takvu boju kako bi se manje isticala.
Kraj nje stoje moji kistovi za šminkanje u bijelim Ikea svječnjacima i jednoj rozoj staklenoj posudi koju sam kupila u Pepcu.



U Pepcu često kupujem stvari za uređenje doma pa tako i ovu slatku staklenu teglicu sa srcem u kojoj držim blazinice. Kraj nje je mala staklena posuda iz Offertissime u kojoj se nalaze štapići s vatom koje koristim za uklanjanje maskare s kapka (jako često mi se događa).
Ogledalo koje koristim za šminkanje je iz Lidla i od srca vam ga preporučam jer je jako kvalitetno i baš teško.





Cijela moja trenutna skincare rutina se nalazi na desnoj strani stola, zbijena u kut i još razmišljam bi li možda kupila nekakvu tacnu na koju bih stavila sve te stvari, što vi mislite?


Ostatak moje kozmetike nalazi se u Alexu na drugom kraju sobe (ako želite mogu vam pokazati kako je on organiziran) i u ovim Beauty Box kutijama koje služe kao improvizirani ladičar.


Ako želite detaljan post o tome kako sam organizirala svu svoju kozmetiku, pišite mi! Namjeravam s vama podijeliti i svoj radni kutak kada ga uredim do kraja i možda vam tako dati inspiraciju za uređenje vašeg.

Pišite mi kako vam se svidio ovaj post i što još želite vidjeti na blogu uskoro!

Do sljedećeg posta,
M.

4 komentara