Pokreće Blogger.

[RECENZIJA] Catrice Art Couleurs paleta sjenila


 Neke recenzije stoje u redu čekanja još od prošle godine pa sam čvrsto odlučila da ću njih najprije natipkati kako bi svježe krenuli u novu godinu s novim proizvodima. Počinjemo s Catrice refill paletom i četiri sjenila.



Catrice je na moje oduševljenje na jesen izbacio svoja refill sjenila i odgovarajuću paletu. Ako me pratite duže vrijeme, znate da sam imala poprilično loš odnos s Catrice sjenilima i da smo teško pronalazili zajednički jezik, u odnosu na Essence koja mi nikada nisu stvarala probleme.




Sjenila se vrlo jednostavno stavljaju i vade iz Catrice Art Couleurs palete, a sama paleta je jako praktična za putovanja jer je kompaktna i sami slažete nijanse koje želite imati sa sobom (poznat vam je sigurno onaj problem kada nosite cijelu paletu samo zbog jedne nijanse).
Paleta je napravljena od čvrste plastike i njena težina daje dojam da se ne radi o jeftinom proizvodu. Sjenila dolaze u zasebnim plastičnim kutijicama pa ih ne morate stavljati u paletu ako ne želite.




Konačno je i Catrice promijenio formulaciju pa su ova sjenila puno masnija, mekša, pigmentiranija, manje se truse i općenito su vrlo kvalitetna za svoju cijenu.

Na mojim kapcima traju do skidanja uz WnW bazu sjenila.

Svako sjenilo sadrži 2g proizvoda, a cijena je oko 20kn ako se ne varam.




Nijanse koje imam su:
130 Mr Grey And Me - hladna plavo-siva sa srebrnim odsjajem i shimmerom
070 Ashton Copper - topla brončana sa sitnim shimmerom
090 Life On High Heels - ljubičasta s primjesama boje vina i sitnim shimmerom
080 Mademoiselle Chic - topla smeđa sa sitnim shimmerom.


Mogla bih ja sada pisati romane o ovom proizvodu, no znate da to nije moj stil (barem kada je dekorativa u pitanju). Nekada imam osjećaj da ljudi smatraju blogove s manje teksta nekvalitetnim, ali ja ne vidim smisao u tome da pišem krležijanske rečenice o paleti sjenila, ako vam u nekoliko redaka mogu dati informacije o proizvodu i moje dojmove. Ovo je mala digresija, no nešto što me kopka duže vrijeme pa me zanima vaše mišljenje o tome. :)

Ako budete imali dodatnih pitanja, slobodno ih možete ostaviti u komentarima i rado ću odgovoriti na njih.

*PR proizvod

3 komentara

  1. da, slažem se s tobom. :)
    ne treba imati ni previše a ni premalo teksta- za sve.
    ako ti se nešto sviđa, reci to. ako ne-također reci..
    dovoljno je par rečenica, slike obavezno i na kraju tvoje mišljenje..
    ugl, nastavi pisati i kao dosada :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Pa ne smatram blogove s malo teksta nekvalitetnima, ali mi je bitno da su navedene sve informacije, ne može se uvijek pisati romane. Ali muka mi je od onih blogerica koje se furaju na kratkoću i na kraju se recenzija svede na par rečenica, a zaključak je 'krema mi se sviđa jer je koža glatka i meka' a da ne napiše ništa bitno što bi mi dalo dojam o proizvodu. Ili ne daj bože kad napiše roman o pakiranju, a učinak se svede na jednu rečenicu. Tako da na kraju ja ne bih generalizirala što se tiče dužine teksta, sve ovisi što je napisano i o kakvom proizvodu se radi.

    OdgovoriIzbriši