Pokreće Blogger.

[FAVORITI] Sijecanj 2018.


Preskočila sam godišnje favorite i umjesto toga nastavljam sa siječanjskim. Još uvijek se nisam navikla da je 2018. pa sam u naslov posta najprije napisala 2017., ima li netko slične probleme? :)

Najprije vam želim zahvaliti na pozitivnim reakcijama vezanim uz post o mom kutku za šminkanje. Natipkat ću i fotkati detaljnu organizaciju svoje kozmetike čim uhvatim vremena jer me dosta vas to tražilo.

Imam puno ideja, a relativno malo vremena, ali barem znam da stvaram članke koje mene vesele jednako kao i vas. Za sada mogu najaviti još post o opremi koju koristim za bloganje, a ako vi imate još neki prijedlog, slobodno ga ostavite u komentarima.

Neću dalje duljiti, krenimo na stvari koje su me spasile prošli mjesec. Ako na blogu postoji post o proizvodu, do njega ćete moći doći klikom na naziv favorita.

1. Dr.Organic krema za lice s arganovim uljem*

Iako se čini da prava zima počinje tek sada, moje lice se ponaša kao da je vani mjesecima minus. Koža mi je podivljala u posljednje vrijeme, dijelom zbog stresa, dijelom zbog prehrane. Koža mi je dehidrirana i jedino što ju vraća u život trenutno je ova krema. Iako je dnevna, ja je koristim kao noćnu jer je bogatija od one koju sam prije koristila. Ne izaziva mi nepravilnosti, hrani i zaglađuje kožu, a uz to divno miriši.


2. Lancome La Vie Est Belle L'Eclat*

U mojoj kolekciji se skupilo jako puno parfema, no unatoč tome ove zime većinom koristim jedan te isti. LVEB L'Eclat je za mene idealna kombinacija svježeg citrusa i bogatih, toplih gurmanskih nota.
Osjećam se sretno i ugodno kada ga nosim, a to je sve što tražim od dobrog parfema.


3. Noelle kist za puder u kamenu*

Dugo vremena tražim idealni kist za puder u kamenu koji nije premali i zbijen, ali ni prevelik za moje lice. Ovaj Noelle kist iz velikog Bamboo seta (nisam 100% sigurna da se tako zove, ispravite me ako znate) savršenog je oblika, veličine i gustoće. Prala sam ga već jako puno puta i nijednom mu nije ispala dlaka. Cijelim setom sam iznimno zadovoljna, a ako želite mogu jednom prilikom ispričati više o njemu u obliku posta, ili instastorya.



4. Maybelline Fit me korektor u nijansi 15

Moj dobri, stari i najdraži korektor za podočnjake je ponovno u mojoj kolekciji. Nažalost, nema ga kod nas, ja sam svoj kupila tijekom svog posljednjeg posjeta Grazu. Jednostavno se divno nanosi i blenda, ne uvlači u borice i ne ističe suhe dijelove, a dodatan plus je što ne isušuje moje okoloočno područje.


5. Afrodita Sufle za tijelo s arganovim uljem i lavandinim eteričnim uljem*

Budući da se ja obožavam tuširati vrelom vodom, neophodno je naknadno mazanje nekim oblikom za njegu tijela. U zadnje vrijeme najčešće posežem za ovim Afrodita Sufleom jer se jako lako razmazuje, divno miriše (nema jaki miris po lavandi što je meni veliki plus jer ne podnosim inače lavandu) i ostavlja kožu mekom i glatkom. Brzo se upija, ali ostavlja zaštitni sloj (neće vam koža nakon 5 minuta opet biti suha). Rekla bih da može proći kod normalnog tipa kože, za suhi i vrlo suhi bih preporučila nešto bogatije za zimu. Jako mala količina proizvoda je potrebna pa vjerujem da će mi trajati dugo.


Što ste vi voljele ovaj mjesec? Imamo li neke zajedničke favorite? Pišite mi! :)

M.

*PR proizvodi (iako su proizvodi dobiveni na poklon, zadržavam pravo pisanja svog iskrenog mišljenja o njima)

2 komentara