Pokreće Blogger.

NOTD #7 - Essie Merry Mani Monday Challenge - Die Schneekönigin - Christmas Special

Kao što već znate, ovaj mjesec su na redu božićne manikure na teme njemačkog Essie izazova. Nažalost ne mogu sudjelovati u nagradnoj igri jer nemam prebivalište u Njemačkoj, no svejedno mi je jako zabavno kreirati nail art na njihove teme.

Ovotjedna tema je "Die Schneekönigin", odnosno snježna kraljica. Odmah sam znala koje ću boje koristiti. Ledena plava, zlatna i bijela. Dobitna kombinacija. Još više mi je u prilog išlo što mi je Sveti Nikola u čizmicu stavio novi Essie - Jiggle High Jiggle Low. Predivna zlatna nijansa koja ima i srebrnu u sebi te dosta shimmera (jako fin, nimalo grub).

Za ovaj nail art koristila sam:
- Manhattan Pro shine base coat
- Essie - Jiggle High Jiggle Low
- L'Oreal Color riche - Ocean Porcelaine
- Essence - Wild White Ways 199
- Essence dotting tool
- kist za vodene boje vel. 2

Kao i uvijek, nanijela sam jedan sloj baznog laka. Nakon toga sam na palac, kažiprst i mali prst nanijela po dva sloja Essie Jiggle Hi Jiggle Low (dobra alternativa je i Essence - go bold). Na srednji prst i prstenjak nanijela sam dva sloja L'Orealovog laka. Na njih sam crtala pahuljice pomoću kista (na jedan nokat zlatnu, a na drugi bijelu pahuljicu). Dodala sam i nekoliko bijelih i zlatnih točkica. Meni se jako svidio rezultat i mislim da će mi ovo biti omiljena božićna manikura. :)







Sviđa li se vama ovaj nail art? Što mislite o ovom izazovu? :D


2 komentara