Pokreće Blogger.

[12 Days Of Christmas] Avon Super Shock Vivid Liquid eyeshadow


Avon je ove godine u svoju postavu tekućih sjenila ubacio tri nove nijanse, a ja sam imala čast isprobati ih sve. Budući da su metalik, mislim da je prigodno bilo ubaciti ih u naše božićne dane.

Prvo što sam primijetila je da se radi o sjenilima koje imaju dvije faze, tekuću i čvrstu. Prije svake uporabe potrebno je dobro ih protresti kako bi se te dvije faze pomiješale i sjenilo bilo spremno za nanošenje na kapak. Budući da su jako tekuća, pripazite da ih ne stavite u vodoravni položaj dok su otvorena jer će vam naprosto iscuriti iz ambalaže.
Ambalaža liči klasičnoj ambalaži sjajila, a aplikator je također takav i lako se njime nanosi sjenilo na kapke. Zbog svojih rose gold detalja cijeli proizvod djeluje elegantnije, a to ga čini i super poklonom.


Stigle su mi tri nove nijanse - Soft Bronze, Sparkling Platinum i 24K Gold.
Soft Bronze meni je najdraža jer je odlične pigmentacije i nijansa je baš onakva kakve volim (jako podsjeća na Maybelline Color Tattoo On and on bronze). Divna brončana koja će odgovarati svim bojama očiju i koju morate imati u svojoj kolekciji.
Sparkling Platinum je srebrna i također dobre pigmentacije (iako ne kao Soft Bronze) i nije moj prvi odabir u šminkanju samo zato što mi ne stoje takve nijanse. Lijepa je i mislim da bi se dobro uklopila u neki blagdanski look.
24K Gold je nijansa od koje sam najviše očekivala, ali me nažalost razočarala. Na kapcima joj je pigmentacija jako loša i jedva se vidi, a ja sam se nadala jako pigmentiranom zlatnom koja bi poslužila za novogodišnji look. Preporučila bih je samo onima koji ne vole pigmentirana sjenila, nego vrlo, vrlo decentna.



Način na koji koristim ovaj sjenila jest da ih aplikatorom nanesem na kapak (ne koristim nikakvu bazu ispod), izblendam mrvicu prstom i rubove izblendam kistom. Možda zvuči kao dugotrajan postupak, ali traje doslovno deset sekundi i zato je npr Soft Bronze moj odabir kada mi se negdje žuri, a htjela bih i oči našminkati. Samo požurite malo s blendanjem jer se ova sjenila fiksiraju jako brzo! Na očima traju čitav dan, sve do skidanja, a ukloniti ih možete micelarnom.


Čini mi se da im je cijena oko 30 kuna, ali još ću provjeriti pa ću vam javiti. Meni su se doista svidjela ova sjenila (osim 24K Gold) i postala su moja svakodnevna rutina jer s njima potrošim najmanje vremena, a opet izgledam sređeno.

Jeste li vi isprobale ova sjenila? Koja vam je nijansa najljepša? Je li vam bitna brzina kod šminkanja? :)

4 komentara

  1. Dobila sam te iste nijanse, no nisam zadovoljna :/
    kad sam ih swatchala na ruci je bila predivna pigmentacija, no na kapku jako slaba :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A meni je takav problem bio bas s ovom zlatnom nijansom. :/ Broncana mi je na ocima ista kao Maybelline CT, cak imam osjecaj da drzi duze od njega. Cini se da varira od tubice do tubice, koliko citam :/

      Izbriši
  2. Divne su mi nijanse ali, šteta što je na kapcima slaba pigmentacija, ali ja bi ih koristila kao bazu za neka druga sjenila :) da pojačam intenzitet :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, meni je bas zao sto se zlatna nimalo ne vidi jer sam se njoj bas veselila, bila bi super za Bozic, ali ovako nista.:( Zato Soft bronze zajedno s nekim tamnijim sjenilom u pregibu i eto dnevnog looka :)

      Izbriši