Pokreće Blogger.

[12 Days Of Christmas] Recenzija - Artdeco ruž za usne 37S


Kako volim kad je naziv nijanse zapravo broj. Ne znam jel' stvarno teško dati ime ružu, a pogotovo kad ga stvarno zaslužuje! Kako god, ovaj bezimeni ruž i ja smo veliki prijatelji.

Stalno čitam hvalospjeve o Artdeco kozmetici, ali do sada ništa njihovo nisam isprobala. Koji je pravi razlog ne znam ni sama, možda zato što je dostupan samo u Mulleru koji nažalost rijetko ima popust na dekorativu, a možda zato što smo u šumi. Ja nisam, vi možda jeste.

Vjerojatno ni sada ne bi imala njihov ruž, da Ljepota i Zdravlje nije odlučila surađivati s njima i velikodušno svakom časopisu (po cijeni od banalnih 15 kuna) dodati i jedan njihov proizvod. Cijena ovog ruža je oko 100 kuna u dućanu pa sada znate i zašto sam četiri dana kampirala na kvartovskim kioscima kako bih ga ugrabila. Na kraju mi ga je mama kupila jer sam ja morala na faks i ne bih stigla uloviti ovu divotu (sve je bilo rasprodano kada sam se vratila). Zato hvala mami. <3



Samo pakiranje ruža je izuzetno kvalitetno i izrađeno od kombinacije čvrste plastike i metala te je stoga dosta teško. Elegantna sjajna crna zajedno s Artdeco imenom i simbolom su me osvojili na prvi pogled. Zatvaranjem ruža čuti ćete jasan klik i neće vam se sigurno otvoriti u torbi. Sve super za šminkoholičarku poput mene koja u svakoj torbi ima minimalno dva ruža.


Unutra se krije bullet klasičnog oblika koji ima urezan naziv Artdeco, još jedan plusić.
Kada pogledate sliku sigurno vam se čini kako je ovaj ruž mat završetka. To sam u početku i ja mislila, ali sam se prevarila. Ruž je kremaste teksture, lake mazivosti i sjajnog završetka. Ima i mrvicu šljokica koje se na usnama ne primjete. Ne uvlači mi se u borice i ne razlijeva se van usana, jedino može biti mrvicu teže nanijeti ga iz prve jer se radi o tamnom ružu pa preporučam olovku za usne.
Trajnost mu je jako dobra obzirom da se radi o kremastom ružu, negdje oko 4-5 sati. S olovkom to vrijeme možete i produžiti (ja koristim Essence Soft berry olovku), a nakon nekog vremena prijeći će u jedan lijepi stain.
Rekla bih da se radi o jednoj lijepoj jesenskoj rosewood nijansi, a svi znamo da su takve nijanse ove godine hit. Čini mi se da u drogerijama nisam vidjela nijednu sličnu što mi je posebno drago jer konačno imam ruž unikatne nijanse kakvu još nemam u svojoj kolekciji. Nosim ga jako često, kako u grad, tako i na faks. Zimi mi se često neda baviti šminkanjem očiju pa jednostavno nabacim neki ruž upečatljive nijanse.


Sada kada sam se uvjerila u kvalitetu Artdeco ruževa, sigurno ću kupiti još koji. Vi se isto bacite na istraživanje njihovog stalka jer sam vidjela da im stiže prediiivna zimska limitirana kolekcija (psst ima jedno krasno rumenilo i još ljepši highlighter).

Sviđa li vam se ovakva nijansa ruža? Imate li neki Artdeco ruž? Kakve nijanse zimi preferirate? Pišite mi :)

Broj komentara: 10

  1. Bas je lijep karmin, a tebi prelijepo stoji :) Volim Artdeco smiku i koristim je. Jedva cekam da odem kuci u BiH gdje je znatno jeftinija. Uvijek imaju nesto dobro u tim LE :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. :D Nisam znala da je kod vas jeftinije, dobro da si mi rekla :)

      Izbriši
  2. Odlična nijansa ruža! Obožavam svu Artdeco kozmetiku

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mene trenutno najvise zanimaju njihova sjenila jer izgledaju divnoo :)

      Izbriši
  3. prekrasno ti stoji :D odlična je nijansa

    OdgovoriIzbriši
  4. Artdeco ima jako dobre ruževe, premda je meni najbolja Pure Color linija :)

    OdgovoriIzbriši