Pokreće Blogger.

[FAVORITI] Ljeto 2016.


Nikada do sada nisam imala post na temu sezonskih favorita pa sam odlučila okušati se i u toj kategoriji. Znam da mnogi od vas vole lifestyle favorite, ali dosta vas želi čitati i kozmetičke favorite pa sam shvatila da je najbolje napraviti vrstu postova u kojoj ću kombinirati i jedno i drugo. Kako nam je nakon dugo vremena stigla jesen, na red su došli proizvodi/stvari koje sam voljela ovo ljeto.

1. Odjeća
Najdraži proizvod iz moga ormara ovo ljeto je definitivno ovaj plavi top iz Manga. Kupila sam ga na početku ljeta i svako malo sam ga oblačila jer je tako lijep, jarke boje, zanimljivog kroja i ima ove moderne, tanke naramenice. Kombinirala sam ga s kratkim i dugim hlačama i svaki put je dao ono nešto cjelokupnome outfitu.


2. Modni dodatak
Torbica (također kupljena u Mangu) koju sam iznosila do besvijesti i koju su, ja mislim, svi vidjeli. Savršene je veličine jer je naizgled mala, a ipak stane toliko toga u nju. Ležerna je i pristaje uz sve, a metalni dodaci i resice joj daju zanimljiv izgled.


3. Dekorativa
Martimex je početkom ljeta imao odličan popust na neke TheBalm proizvode, a među njima je bila i The Manizer Sisters paleta koju sam dugo gledala, ali mi cijena nije odgovarala. Tako sam je, sasvim neočekivano, kupila za 65 kuna i dobila u nju sva tri Manizer highlightera. Koristim je svaki dan, a kada (ako) potrošim Mary-Lou, kupujem ga u punoj veličini jer je savršen! Recenziju ću napisati kako biste saznali moje dojmove o sva tri highlightera i za što ih koristim. :)


4. Preparativa
Uriage balzam za poslije sunčanja me toliko puta spasio ovo ljeto, da sam prestala brojati. Odličan je i moj najdraži proizvod za sunčanje ove godine. Jedini od kojega nemam crvene točkice od epilacije nakon nanošenja, tako da ga nastavljam koristiti kroz ostatak godine kao obični losion. Cijelu recenziju pročitajte ovdje.


5. Film
Sasvim zasluženo, Suicide Squad. Skroz sam oduševljena filmom i jedva čekam ponovno ga pogledati kod kuće. Zaljubila sam se u Jokera i želim poseban film o njemu i Harley. <3


6. Serija
Pretty Little Liars je serija koju pratim još od srednje škole i premda nije više ono što je nekada bila i čak nakon silnih razočarenja, nisam je mogla prestati gledati i svaki tjedan sam željno iščekivala novu epizodu. Nastavlja se tek sljedeće godine u 4.mjesecu i tada će (valjda) konačno završiti.


7. Događanja/Eventi
Ovo ljeto sam imala čast provesti cijeli vikend u Solarisu s Avonom i to mi je definitivno bilo najljepše iskustvo. Prvi dio o putovanju pročitajte ovdje.
Osim toga, bilo je tu još nekih evenata poput onih Juicya i Uriagea koji su me oduševili (detalje možete vidjeti na fejs stranici).




8. Hrana
Od hrane sam ovo ljeto zaista najviše uživala u voću i kolačima. Ne znam što mi je bilo, ali probala sam toliko vrsti torti da ni sama ne mogu vjerovati. Sreća je što sam cijelo ljeto fizički aktivna pa sam uspjela postići neki balans i ne dobiti 100 kila. :D




9. Cvijeće
Za kraj sam ostavila cvijeće koje sam ovo ljeto počela kupovati na tjednoj bazi. Nakon otkrića da je cijena jednog buketa samo 10 kuna, nisam htjela biti više bez njega jer cijelom domu daje jedan posebno lijepi ugođaj. I dalje mi je draže cvijeće u teglama jer traje godinama, no trenutno sam jednostavno u takvoj fazi.


 Koji su vaši ljetni favoriti? Jeste li iskoristile ljeto u potpunosti? Veselite li se jeseni? :)

Broj komentara: 6

  1. Tolko mi je žao palete, jako brzo su se rasprodale i nisam uspjela uhvatiti primjerak :/

    OdgovoriIzbriši
  2. Lijepi ti je ovaj post. I ja pratim serijo Pretty little liars. Jako mi je žao što su zaključili i što čekamo za zadnje delove. Ja bi dodala još koju knjigu u ovaj post ;) jer volim da čitam. A ostalo je sjajno. Pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Je, kraj jedne ere. :) Knjige nazalost vise ne stignem toliko citati, ali nastojim to promijeniti :D

      Izbriši
  3. Ovo je super cijena za tu paletu, baš mi je žao da nisam na to naletjela onda :) slažem se s komentarom iznad, baš lijep post, sviđa mi se topić iz manga i naravno svi ovi kolači :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super je bio popust, nadam se da ce biti jos takvih. :D
      Hvala ti :) morat cu speci neki ovih dana :D

      Izbriši