Pokreće Blogger.

[TRAVEL DIARY] Avon nas vodi u Solaris - 1.dio


Kada me Lucija (Avonova PRica) jedan dan nazvala i pitala imam li vremena posjetiti s Avonom Solaris i Šibenik, mislila sam da sanjam. Kakve li sam to ja sreće da s blogom mogu otputovati na jedno tako lijepo mjesto? Kada sam shvatila da je sve to ipak stvarno, počela sam skakati po kući, a roditelji su mislili da sam luda. No, takvo što se ne događa svaki dan.
U Solarisu se održavala Avonova konferencija i proslava 130.rođendana Avona (jeste li znali da već toliko dugo postoji?) i ovo je prvi puta da su mediji prisustvovali s najboljim Sales Leaderima koji su strpljivo čekali dodjelu nagrada za sva njihova postignuća.

Nakon što smo preslatkim, malim busom stigle na odredište, smjestile smo se u Hotel Jure, jedan moderan hotel savršen za mlade i zabavu.
U sobi su nas dočekali pokloni, baš onako kako to često vidimo po videima stranih YouTuberica.


Nije ostalo puno vremena do konferencije pa sam se odmah bacila na spremanje, a znate i same koliko nama ženama treba. :D


Odlučila sam odjenuti Zara haljinu te štikle i torbicu iz Manga jer je dress code bio smart elegant pa je to bila savršena prilika za dotjerivanje. I moram vam reći, sve su žene blistale! :)
Makeup mi je bio decentan, što zbog praktičnosti, što zbog činjenice da mi je outfit imao dosta detalja jarkih boja.



Na konferenciji smo pratile dodjelu nagrada najboljima od najboljih i slušale o novostima koje nam uskoro stižu iz Avona.
U pauzama smo se družile na terasi Hotela Ivan gdje se i održavala sama konferencija. Morao je pasti i selfie, ovaj put s kolegicom Martinom s bloga Dear Skin i dragom Zorom iz Femine. :)





Nakon službenog dijela otišle smo večerati pa u krpe jer smo prave partibrejkerice. Šalu na stranu, zaista smo bile umorne, a znale smo da nas čeka još jedan uzbudljiv dan u Solarisu. :)
Drugi dan ću sada namjerno preskočiti jer će o njemu biti jedan zaseban post pa ću odmah skočiti na nedjelju.
Tada se, naime, održao Avon life brunch tijekom kojeg su nam Lucija i Šejla predstavile nove mirise u suradnji s, ni manje, ni više - Kenzom Takadom.
Ako ste kao i ja ljubitelj Kenzovih parfema, svidjet će vam se ova linija. Ženska verzija prožeta je mirisom ljubičice i irisa (nacionalnog cvijeta hrvatske, zakon!) te muška koja je odlikovana drvenastim notama.





Ne preostaje mi ništa drugo, nego zahvaliti Avonu i Luciji što su mi omogućili jedno predivno iskustvo koje će mi zauvijek ostati u sjećanju. <3  Hvala što ste nam pokazali što je to više od ljepote!

2 komentara

  1. Bilo nam je zaista nezaboravno! Hvala Luciji na prekrasnoj organizaciji i profesionalnosti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadajmo se da ce biti jos ovakvih prilika i putovanja :)

      Izbriši