Pokreće Blogger.

[CATRICE WEEK] Matt Lip Artist 6h 010 Bare Nude's Soul


Za kraj Catrice tjedna ostavila sam proizvod koji mi se najviše svidio - Matt Lip Artist ruž u olovci.
Svi se sjećamo chubby olovaka koje je Clinique učinio megapopularnima, a kasnije su i mnogi drugi brendovi napravili svoje verzije. Većinom su ti ruževi bili sjajnog finiša, a ovi Catrice su posebni po svom mat završetku. Taj mat završetak nije onaj klasični, već opet ugodni, velvet koji vam neće isušiti usne tijekom dana zbog čega ga ja jako volim.


Trajnost ovog ruža je dosta dobra, drže se zaista tih 6 obećanih sati, ako ne jedete (iako će izdržati i manje obroke). Ravnomjerno blijedi s usana, ne uvlači se u borice i lako se nanosi.


Olovka se ne šilji, već je na odvrtanje pa ne morate nositi šiljilo okolo sa sobom. Mali nedostatak ovog pakiranja je što vrh olovke strši pa ga čepom znam zakačiti, no s malo pažnje se to lako izbjegne.


Ruž je dostupan u 7 nijansi, a ja imam najsvjetliju - 010 Bare Nude's Soul. Radi se o lijepoj nude nijansi s primjesama ružičaste koja je savršena za posao i faks i za jače eye makeup lookove.


Cijena ovog ruža je oko 40 kuna.

Od svih Catrice ruževa koje sam probala, ovaj mi je najdraži i vratila bih se svakako po još jednu nijansu jer je tekstura divna, trajnost dobra, a cijena odlična. Usudila bih se reći da mi je ovo ujedno i najdraži drogerijski ruž što puno znači ako uzmemo u obzir da sam ih zaista isprobala puno.

Jeste li isprobale ove ruževe? Koji je vaš najdraži drogerijski ruž? :)

*PR proizvod

2 komentara

  1. Ova nijansa mi je krasna i planiram je uzeti, no nekako uvijek zaboravim kad odem u drogerije :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Isprobala, nijansa 020 Best Rosebuddies Forever, super mi je jer se lako nanosi (a za ovakovog novaka u svijetu kozmetike ujedno i ključan faktor), kremast je, a matt, ne isušuje usne, jedino mala zamjerka đto u mom slučaju ne potraje tih obćanih 6 sati (možda zato što puno pričam pa se brže "izliže" :D ), no u svakom slučaju, divan je! :)

    OdgovoriIzbriši