Pokreće Blogger.

[OOTD] Embroidered dress


Nije li kasna jesen najljepše vrijeme za crne haljine s vezenim detaljima? :)

Prošli tjedan stigla mi je narudžba sa Zafula i moram izraziti svoje zadovoljstvo. Nisam imala velika očekivanja jer sam uvijek skeptična prema takvim stranicama, no haljinica i torbica su bile pun pogodak.

Haljina (LINK)
Haljina je od čvrstog materijala (rekla bih pamuka), lijepo sašivena i vezeni detalji ne izgledaju jeftino. Piše na njoj da se ne smije prati, no ja sam ju oprala na ruke i nije joj se dogodilo ništa osim što je pustila malo boje što sam i očekivala.
Naprijed je kraća, a iza duža. Ja sam veličinu M koja mi je malo velika, ali bolje to, nego da je premala, zar ne? ;)
Neodoljivo podsjeća na jednu Zarinu haljinu pa je ovo prilika da ugrabite sličnu po nižoj cijeni, a savršeno će poslužiti za božićnu, ili novogodišnju proslavu.

Torbica (LINK)
Torbica izgleda prekrasno i vrlo je čvrsta. Meni se sviđa veličina jer stane sve u nju, a i dalje je mala i ne smeta vas kada hodate gradom. Tek kada provirite u unutrašnjost torbice možete primijetiti da se radi o kineskoj proizvodnji jer je onako, plastična, ako me razumijete. Unutrašnjost nije tako lijepo izrađena kao torbica koju sam prošli put naručila s Rosewholesale stranice, no ne smeta me to, važno mi je da dobro izgleda izvana. Ima jedan džepić s unutrašnje i tri s vanjske strane.




Sviđaju li vam se haljina i torbica? Imate li spremnu svoju božićnu i novogodišnju kombinaciju? :)

*PR proizvodi

3 komentara

  1. Haljina mi je lijepa, vidjela sam ju i na još par drugih blogerica, ali osobno ju ne bih uzela, mislim da mi cvijetne stvari baš i ne stoje, iako mi se ovi detalji jako sviđaju! Torbica i izgleda čvrsto, odmah na prvi pogled, to sam prvo i pomislila i onda sam vidjeli tvoje mišljenje o njoj! Super fotke. :*

    OdgovoriIzbriši
  2. Haljina je preslatka! :) Jedino mislim da bi meni bila prekratka (visoka sam 178 cm), ali tebi predobro stoji.
    Torbica mi se takoder svida i super ide uz haljinu. :)

    OdgovoriIzbriši