Pokreće Blogger.

[RECENZIJA] Armani Si Eau de Parfum


 Kada vam tik pred novu godinu na vrata stigne jedan predivan parfem, ne preostane vam ništa drugo, nego da se prepustite mirisa. Čast mi je predstaviti vam Armani Si i pokušati vam dočarati njegovu moć.

Christine Nagel dizajnirala je Armani Si, lansiran 2013. godine. Lice kampanje krasi Cate Blanchett koja je svojom elegancijom i jednostavnošću bila idealan odabir za ovaj miris. Giorgio Armani obogatio je njime obitelj chypre mirisa i razveselio mnoge žene, zaljubljene u aromatičnu, zrelu vaniliju.


Armani Si je jedan upečatljiv miris zavijen u jednostavnu, a tako profinjenu bočicu. Ta bezvremenska elegancija zrači i slatko se osmjehuje uz note crnog ribizla koje na prvi njuh daju dojam da je u prostoriju ušla jedna mlada, zaigrana djevojka. Ne dajte da vas prvi dojam zavara. Već na drugi njuh nam daje do znanja da se radi o odlučnoj ženi koja vješto skriva svoje vrline, vaniliju i pačuli koje ju čine moćnom. Toliko moćnom da može osvojiti svijet, ili bar noć.
Dovoljno je da prođe blizu vas, vjerujte mi da ćete to itekako osjetiti. I miris će trajati, dugo u noć.
Svaka posebna prilika je dobar izgovor za ovaj parfem, bio to izlazak s prijateljicama, važan sastanak, ili romantična večera. Uz njega vam svakako nitko neće moći reći ne, to mu i samo ime kaže.


  Ako bih mu dodijelila godišnje doba, bila bi to kasna jesen i zima jer vas svojom aromom zagrije i olakša preživljavanje hladnih dana, a trajnost mu je izvanredna, osjetim ga cijeli dan.
Armani Si je dostupan u količini od 30 (360kn) /50/100 mL u većini naših parfumerija i drogerija.

Jeste li već otkrile Armani Si miris? Volite li aromatične, chypre mirise? Koji je vaš najdraži zimski parfem? :)

*PR proizvod

Broj komentara: 6

  1. Taman kada misliš da je "fleksibilan" ovaj miris ti pokaže koliko je karakteran,..

    OdgovoriIzbriši
  2. Baš si me zainteresirala da ga pošnjofam kad sljedeći put budem u Mullleru :D Fotke su ti prekrasne btw!

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja imam edt verziju,onu sa rozim čepom koja je puno nježnija od prvijenca edp koji je, slažem se s tobom pun pogodak za zimu i kasnu jesen jer grije,dok je edt verzija idealna za proljeće.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bas cu pomirisati tu verziju, jako me zanima kakva je :)

      Izbriši