Pokreće Blogger.

[GRUPNA RECENZIJA] Avon x mark. noviteti


 Avon je nedavno predstavio novi brend - mark. Koliko sam shvatila, to je zapravo zaseban brend koji će se prodavati u Avon katalozima, a ciljana skupina su mu mlađe osobe. Isprobala sam neke od proizvoda, a danas ću s vama podijeliti svoje dojmove, koji su mi proizvodi odgovarali, a koji je podbacio.

Ambalaža novih mark. proizvoda je jednostavna, lijepa i efektna kombinacija bijele i crne. Čvrsta je i neće se otvarati u torbici, a inače je izgledom slična Avon True dekorativi.

1. Gel shine lakovi za nokte Moondust i Roses Are Red
Ovi lakovi su izgledom i kvalitetom jednaki Avonovim lakovima i za njih nemam zamjerke. Pigmentirani su, lako se nanose i relativno brzo suše.
Isprobala sam nijanse Moondust i Roses Are Red. Moondust je prekrasna proljetna siva s bijelom bazom kakvu sam tražila već duže vrijeme. Roses Are Red je crvena s primjesama narančaste.
Dolaze u količini od 10 mL, a cijena u trenutnom katalogu im je 25.90 kuna.



2. Big Colour Lip Tint Pen strawberry
Čim sam otvorila ovu olovku znala sam da ću imati problema s njom jer mi je taj sintetski miris jagode užasno zasmetao, ali sam rekla da ću joj dati priliku kako bi vama mogla reć kakva je inače i isplati li se trpiti taj miris (koji traje na usnama i ne miče se).
Olovka je zapravo u obliku flomastera i to je ono što je čini zanimljivom. Kako se radi o tintu pretpostavila sam da će značajno obojati usne i osušiti se u mat završetak, a dugo trajati na usnama. Moja očekivanja se nažalost nisu ostvarili. Olovka se nije dala nikako ravnomjerno nanijeti, ostavlja ljepljivi film na usnama i nestaje već nakon kratkog vremena i ne ostavlja stain na usnama.
Nijansa mi se sviđa i žao mi je što ne funkcionira onako kako bih ja to htjela.
Cijena u trenutnom katalogu je 44.90kn.




3. Plump it up ruž za usne Rebel Red
Ovo je klasični kremasti ruž koji je ugodan na usnama, ne uvlači se u borice, lako se nanosi i pigmentiran je u jednom sloju. Trajnost mu je oko 4 sata nakon čega počinje ravnomjerno blijediti i potrebno ga je nadograditi, a tako je i nakon svakog jela i pića. Nisam primijetila efekt povećanja usana, ali je pozitivna stvar što ne osjećam mentol i ne pecka me kod nanošenja. Ovi ruževi dosta su slični Avon Hidrokolor ruževima pa će se svidjeti onima koji vole i te ruževe.
Nijansa koju sam isprobala je Rebel Red, svijetla crvena s primjesama narančaste.
Cijena za 3.6g u trenutnom katalogu je 35.90kn.





4. Perfect Brow Styling Duo - Soft Brown
Šećer na kraju je set za oblikovanje obrva koji sadrži vosak i sjenilo za obrve. Za oblikovanje svojih obrva i inače koristim sjenilo pa sam zato jedva čekala isprobati ovaj set. Na svu sreću, nijansa Soft Brown odgovara mojim obrvama pa s time nisam imala problema, hladna je bez narančastog podtona. Mogu reći da sam jako zadovoljna ovim setom i da se već dva tjedna ne odvajam od njega. Sjenilo je dovoljno pigmentirano za popunjavanje obrva, a opet nije previše pa nećete pretjerati s njim, a vosak koristim samo ponekad kako bih ukrotila neposlušne dlačice. Mislim da bi on bio korisniji curama koje inače imaju guste obrve jer kod mene zapravo nema veliku funkciju jer ja i nemam nešto puno obrva (što možete vidjeti i na slici :D). Mala zamjerka je što su dostupne samo dvije nijanse (jedna svjetlija i ova), ali ako vam odgovara jedna od te dvije vjerujem da ćete setom biti zadovoljne.
Ambalaža ima i ogledalce što je plus za putovanja.
Cijena je 45.90kn.




Među novim mark. proizvodima našlo se nekoliko odličnih, ali i jedan manje dobar proizvod što je i za očekivati kod tako velikih linija proizvoda. Svakako bacite oko na ovaj duo za obrve i lakove za nokte jer mi se oboje jako svidjelo i javite mi jeste li već isprobale nešto od novih proizvoda i kako vam se sviđa.

Jeste li isprobale mark. proizvode? Koji biste proizvod htjele isprobati? :)

*PR proizvodi

4 komentara

  1. Zasada sam ugrabila samo mark. fiksator i imam samo rijeci hvale za njega, osim sto sadrzi dosta alkohola, no ne koristim ga svakodnevno tako da je to zanemarivo. Fotografije su ti odlicne!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da je istog sastava kao stari Avon fiksator, a za njega cujem samo rijeci hvale iako meni stoji doma i skuplja prasinu jer ne koristim bas fiksatore. Morat cu ga malo bolje isprobati. :D Hvala ti!

      Izbriši
  2. Čini se jako dobra linija, jedva čekam nešto isprobati :D Zanima me jedan proizvod koji kao blura područja t zone, njega definitivno nabavljam, a od ovih proizvoda mi je ruž jako dobar, čak i ova nijansa :D

    OdgovoriIzbriši